Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mateuz
I zdecydowalem sie powiedziec czemu tak darze sobie szacunek do innych osob honor itd.
Jestem adoptowany, moja matka powiedziala mi to gdy bylem jeszcze dzieckiem.
Chcialem poszukac swojej biologicznej rodziny po ukonczeniu 18 roku zycia.
Byc moze nie darzylem szacunkiem swojej obecnej rodziny w 100%.
Robilem awantury w domu itd. nawet padly slowa "nie jestes moja matka" zaluje tego.
Po ukonczeniu 18 roku zycia dowiedzialem sie ze moja biologiczna matka zmarla w 2000 roku. Nie mialem okazji jej poznac, nie mialem okazji zapytac sie "dlaczego"...kocham ja i nie wstydze sie tego powiedziec.
Teraz zrozumialem ze rodzina ktora wziela mnie pod swoj dom nie zrobila tego by miec ze mnie korzysci czy cos...moi rodzice zrobili to zeby dac mi zycie. Gdyby nie oni bylbym w domu dziecka.
Gdy moja matka zle sie poczula, pierwszy raz zaparzylem jej rumianek.
Poplakala sie wtedy...
I szacunek dla innych osob jest dla mnie tak wazny bo juz wiele w zyciu przeszedlem chociaz jestem jeszcze mlody...zrozumialem wiele spraw, nie poddalem sie i nie zalamalem sie gdy byly chwile slabosci. Teraz mam lzy w oczach choc to forum Tibii hehe.
Nie napisalem tego zebyscie mi wspolczuli, czy cos w tym stylu, moze ktos ma podobna sytuacje.
Dlatego darzcie szacunkiem inne osoby, wtedy one odwziecza sie tym samym...
Dostalem hunta, walczylem o wolnosc z ktorej smiali sie rzadzacy.
To ostatni post na forum. Juz nigdy tu nie bede pisal.
|
Tak właśnie myślałem że Ci się coś przytrafiło w dzieciństwie. To wszystko wyjaśnia dlaczego jesteś taki po@#$%^&*()y. Idź i pisz dalej Dissy na ONARA hahahah.