Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Iron_Stysiek
Do mnie pewnie dupska nie ruszysz, a obrzydziłeś mi to forum wystarczająco żeby mnie zdenerwować. Więc napiszę Ci priva jak będę się na Lecha wybierać to dostaniesz w pizdę na własnym (niby) stadionie. Tylko obiecaj, że wtedy już zamkniesz ryj, bo przez Ciebie przestałem czytać to forum.
Kurde, straciłem spokój ale chyba sami rozumiecie - koleś jest daunem.
|
A skad jestes kozaczku? Jak my jezdzimy na lecha to nie w 3-4 osoby.
Jedzie stala ekipa zawsze. I to nie jakies pionki.
Wiec kurwo napisz priv jak bedziesz jechal, zobaczymy kto w pizde dostanie hehe. Czujesz sie mocny? Czujesz sie na silach? chodz, sprawdz sie, napisz jak bedziesz sie wybieral, albo meeting zoorganizujemy. Podejde i zapytam "ktory to stysiek, ktory to imargam" rozmowa wtedy wygladalaby inaczej "o siema furor" odrazu mowie ze mozecie darowac wtedy sobie takie teksty.
Dostaniecie w brode i tyle. Takich ludzi jak wy, trzeba inaczej ustawic.
Czujecie sie zbyt pewni siebie. Nienawidze takich ludzi. Kazdy kto dostal juz w pape za swoje zachowanie itd. wie, ze nie warto kozaczyc, Stysku. Myslisz ze jestem jakims dzieciakiem? Ze nic nie umiem i tylko sie pne na tym forum? No to kurwa zobaczymy czy Furor w rl jest ciota! zobaczymy stysiek! zapraszam jak jestes taki mocny! bedziesz mogl mnie sprawdzic.