Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2008
Lokacja: Chełm
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Furora
Poziom: 160
Poziom mag.: 74
|
wiem, że miałem do tego zjeba już nie pisać, ale zrobie ten wyjątek
"W RL NIE MOZECIE KOZACZYC TO W TIBII TO ROBICIE, TO JA TERAZ KURWA NAPISZE, PRZYJEZDZACIE? JAK NIE TO POMPOWANE KOZAKI PRZEZ INTERNET JESTESCIE, KTORE GADAJA GADAJA, A JAK CO DO CZEGO PRZYJEDZCIE"
ta sama droga
tak btw stysiek napisał posta, że wpadnie, a ty napisałeś kolejne 10 żeby wpadali bo rozniesiesz wszystkich
cenisz sobie honor?
bardzo honorowo, zamiast wyjść na ustawke ze styśkiem, 10x10 to wyskoczy was banda na jego jednego tak jak to pisałeś, co jakby syf zor przyjechał
"TO CZEMU NA OPIEGO NIC NIE POWIECIE" bo opi był mądrzejszy i zachował sie w ten sposób, można sie na*******ać co 2 dzień, ale taka to była większa kara dla nich. Tak btw. Opi nigdy nie kozaczył, że na rl by każdemu najebał
"Przyjedzcie, zobaczymy czy jestescie do tego zdolni, zjebki."
na własnych śmieciach to i ja- nic nie ćwicze, bym ci najebał, więc japa
"Wpierrrrdol kazdemu z was sie nalezy, Visionskie psy."
zapraszam do chełma, chce dostać to co mi sie należy
"NA ODLEGLOSC KAZDY JEST CWANY." vice versa [;
"SKORO MYSLICIE ZE GADACIE Z JAKIMS DZIECIAKIEM"
możesz mieć i 30 lat, a w bani jak to wszyscy widzą jesteś zakompleksionym dziciakem
coś dojebałeś posta o adopcji, myślałeś że cie wszyscy przeproszą? że wszyscy stwierdzą, że to przez dziecińswto? to nie od tego zależy
spójrz na imargama, dzieciństwo miał normalne a i tak jest jebnięty ;o;o
znam wiele osób, które wyrastały w domu dziecka, a są całkiem normalnymi ludźmi, o ile to w ogóle prawda co napisałeś.
u ciebie liczy sie honor? więc również honorowo powinieneś robić, piszesz, że to ostatni post, to tak zrób pajacu
ostatnie zdanie ode mnie, jak dla mnie jesteś zwykłym, zakompleksionym, niedojebanym dzieckiem, który musi sie gdzieś wyżyć. jeździsz na Lecha? Wyżywaj sie tam, a nie na forum. Jesteś gówno nie człowiek, meczu Lecha zapewne nawet nie widziałeś, ale popierdolić durnoty lubisz. Przeczytaj swoje wszystkie posty, wszystkie są takie same, albo mówisz, że nie mieszasz rl i tibii, albo, żeby ktoś wpadł, albo, że jebie cie kogo zabiliście liczy sie zabawa i zemsta na imargamie. Nie wchódź na to forum, tak będzie lepiej dla wszystkich, kiedy już nauczysz sie myśleć, twój rozum będzie na poziomie 15 latka, wejdź na forum, przywitamy cie z otwartymi ramionami
Yours;
Gredert o/
|