Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mateuz
SRUROR SEBA:
Jestem adoptowany, moja matka powiedziala mi to gdy bylem jeszcze dzieckiem.
Chcialem poszukac swojej biologicznej rodziny po ukonczeniu 18 roku zycia.
Byc moze nie darzylem szacunkiem swojej obecnej rodziny w 100%.
Robilem awantury w domu itd. nawet padly slowa "nie jestes moja matka" zaluje tego.
Po ukonczeniu 18 roku zycia dowiedzialem sie ze moja biologiczna matka zmarla w 2000 roku. Nie mialem okazji jej poznac, nie mialem okazji zapytac sie "dlaczego"...kocham ja i nie wstydze sie tego powiedziec.
Teraz zrozumialem ze rodzina ktora wziela mnie pod swoj dom nie zrobila tego by miec ze mnie korzysci czy cos...moi rodzice zrobili to zeby dac mi zycie. Gdyby nie oni bylbym w domu (WARIATOW) dziecka.
UWAGA UWAGA :
Gdy moja matka zle sie poczula, pierwszy raz zaparzylem jej rumianek.
Poplakala sie wtedy...
(w PS bedzie to poruszone)
I szacunek dla innych osob jest dla mnie tak wazny bo juz wiele w zyciu przeszedlem (BO ZOSTALES ADOPTOWANY I JAKO DAUN WWALONY DO LEPSZEJ RODZINY???? BUAHAHAHAHA OGARNIJ "MUSK") chociaz jestem jeszcze mlody (i dalej glupi jak but)...zrozumialem wiele spraw, nie poddalem sie i nie zalamalem sie gdy byly chwile slabosci. Teraz mam lzy w oczach choc to forum Tibii
To ostatni post na forum (ZNOWU?????). Juz nigdy tu nie bede pisal(AHA SPOKO).
|

JAK tak bardzo chcesz sie naparzac z nimi, tak ci na tym zalezy i jestes taki kozak jak sie opisujesz to czemu do kurwy nedzy sam nie pojedziesz z wizyta???!!!!! masz zdjecia wiesz jak wygladaja, dadza ci adres, umowisz sie i rob co chcesz!!! Ale nie, nie zrobisz tego bo jestes zwyklym dzieckiem neo {czy jak to sie zwie ale wiecie o co chodzi} (aha tylko nie zapomnij przed wyjazdem zalozyc bardzo chlonnego pampersa

)
a jak cos jeszcze bedziesz fikal tu to....... "pokaz swoje gole plecy" (twoj zalosny stajl)
PS : zal mi twojej "nie-rodziny" ze jeszcze hoduja taka roslinke jak ty, jeszcze kurwa dobrego slowa im nie dasz zakompleksiony bachorze, mozesz miec te 18+ lat ale i tak twoj rozwoj zatrzymal sie na max 14latku z jakiegos marginesu dzieci ulicy. Taki kozak jestes ze swoja "nie-rodzine" straszysz??? Awantury im kurwa robisz???? Moze jeszcze bijesz i bierzesz na buty swoja "nie-matke"?? Pewnie tak skoro przy takim gowno-uczynku jak zaparzenie rumianku dla niej, rozkleila sie ze jeszcze jakies ostatki sumienia posiadasz. GOWNO NIE SUMIENIE. Tak bronisz zeby nie wjezdzac na rodzine a sam swoja maltretujesz psychicznie lub tez i fizycznie!! Lecz sie gnojku poki jej wiekszej krzywdy nie zrobisz (nawet kurwa nie zaczynaj zaprzeczac, skoncz klamac) - za to co robisz swoim bliskim powinienes cierpiec. Mam nadzieje ze spotka cie 10ciokrotna kara
PSS: ale slodki sebuś

(zdjecie sprzed czy po adopcji ??)