Zobacz pojedynczy post
stary 23-08-2010, 06:54   #6
Albertus
Użytkownik Forum

Albertus's Avatar

Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Siemiatycze

Stan: Na Emeryturze
Imię: Moon Durus
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 181
Skille: 29
Poziom mag.: 76
Domyślny

nie licz na zyski sorkiem!

jeżeli chodzi o solo hunty , wtedy sork wybiera albo ma exp albo kase jest naprawdę mało miejsc gdzie się zwraca i większość jest ponad twoje możliwości. Akurat masz taki lvl, ja pamiętam jak ja grałem (trochę inna tibia byla jak miałem twój level) ale gdzieś od 60-70 równo do 120-130 to było ciągle waste później ratowało mnie szczęście ze z DLi leciały RH i hunty z kolega na zamku gdzie loot mógł być taki ze we 2 nie mieliśmy juz cap (a zbieraliśmy tylko cenne rzeczy , bez kasy)

Moze dodali jakieś nowe miejsca gdzie sork na tym lvl ma i kase i exp,

Ancienty , ancientami może i masz zysk z 1 k w godzinę expa max 2 k

Ale to nie będzie zarobek , a jedynie zwrócenie kosztów wyprawy z dodatkowymi groszami na parę manaskow.

Jezeli masz ekstra kase w rl (chodzisz do roboty czy masz bogatych rodzicow) to kup sobie 1 kk na allegro i nie martw sie o waste a powiem ci szczerze z doswiadczenia ze tym bardziej beztrosko i bez wniku wydajesz kase (w tibi) nie zalujac sobie na manasy itp; to tym lepszego masz loota ;D przynaimniej ja tak mam , ze jak mi sie nudzilo kupowałem pare manasow z bp avalanche lub tunderstormow i sobie szedłem na pare minut na frosty lub DLe tako sobie sie pobawic ;D to RH czy D slayer czesto lecial ;D a po godzinnych/2 godzinnych huntach nie raz wracalem z niczym.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rzyttofrajer Pokaż post
potem takie mniej inteligentne beholdery to podchwyca i za wszelka cene chca pokazac ze oni sa jak ich "bogowie"
Albertus jest offline   Odpowiedz z Cytatem