Zobacz pojedynczy post
stary 24-08-2010, 19:20   #19057
Mateuz
Użytkownik Forum

Mateuz's Avatar

Data dołączenia: 23 07 2010

Imię: Furor seba
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Fan_Dzidzi2 Pokaż post
odnosnie niedojebanego seby&eipo:

prosze powiedz mi ->

w czym byl lepszy Olaf gdy stawial bota na zajetego respa przez innego gracza
w czym byl lepszy koles ktorego wprowadzil papug na vt, a ktory po 29 dniach stwierdzil ze odzyska postacie ktore sprzedawal (pozniej papug stwierdzil ze typa nie zna, a za staty nie zaplaci bo nie ma postaci), pragne nadmienic iz kolega ów "spierdolił z miasta" i się ukrywa
w czym byl lepszy gremar ktory sprzedal postac za 8k zl, kupil za ten hajs samochod (jakies stare audi) i tak samo jak kolega wyzej odzyskal postac

przykro mi iz pisze to na tym forum, aczkolwiek trzeba roziwac pewne watpliwosci, aby moja strona nie byla oczerniona za cos co zrobila z odpowiednim "reasonem"

???? czekam na rzetelna odpowiedz oraz uzasadnienie

idac twoim tokiem myslenia;

lepszy byl hitler niz zwykly polski powstaniec - bo hitler potrafil zjednoczyc sobie wieksza armie, za czym idzie wygral wiele bitew
lepszy byl zamachowiec muzulmanski niz ofiara zamachu - bo zamachowiec "przechytrzyl" ofiary i zabil ich "dużo"
lepszy był minister niż przeciętny obywatel - bo ministrowi było łatiwej dorobić sie kasy niż zwykłemu obywatelowi
Popieram to ze takie osoby jak sowx polecialy bo im naprawde sie nalezalo.

Co do Dennisa to nie mial on takiej ilosci osob, a i tak sila uderzeniowa byla i wielokrotnie pokazal wam gdzie raki zimuja
Dzis w dp thais spamowaliscie "Duskiness nie istnieje"
Dzieki nim tu gracie przeciez
A decyzje Opiego Fexa sa stale wcielane w zycie zeby nie plakal...

Powstaniec jest waleczny i ma honor, bo mimo malych sil zadaje straty swym oprawcom i nie czuje strachu przed walka.
Hitler tez niezly strateg- w szybkim tempie prowadzic taka wojne, wprowadzac modernizacje
Zamachowiec(JESLI WALCZY W DOBREJ SPRAWIE) jest lepszy, bo poswieca swoje zycie dla zycia innych osob. Ginac zlikwiduje jeszcze z 10-20 osob (ja zapewne bym sie nie wysadzil) zreszta im to wpajane jest od dziecka.
I minister i obywatel sa na równi, bo kazdy czlowiek ma jakas tam rzadze pieniadza i dostep do nich.
Podziemnie puszczam miasto w syf !!
Mateuz jest offline   Odpowiedz z Cytatem