Wytlumacz czemu ciagle z mania szalenca przekonujesz wszystkich ze gdyby nie Duskiness to bysmy tu nie grali ?
Mowisz o czasach Spoxterowych czy jeszcze wczesniejszych? A moze o wojnie Vision i Duskiness vs Inshon i Blood Rose ? Pamietaj ze tacy ludzie jak ja czy Katrila ktorzy rosli w sile w Duskiness byli znaczacymi jej czlonkami, nie bylismy tylko tlem dla tej gildi, bylismy jej realnym wzmocnieniem. Sugerowanie ze Duskiness tylko na Furorze sie liczy jest bledna diagnoza, obecnie serverem rzadzi okolo 20 osob z czego sklad jest pomieszany pomiedzy Sunblade, Vision, Duskiness, Ekipe Misia i wierzcie mi ze nazwy gildi niesa wazne bo laczy nas jednosc w podejmowanych decyzjach, gdy sa kontrowersyjne decyzje to dyskutuja wszyscy a nie jedna gildia.
Myslisz Seba ze jak bedziesz stal w dp thais i spamowal do mnie, Zwidka, Andarista czy innych ze Vision tu nic nie znaczy bo tylko Duskiness sie liczy to zrobimy wojne by ktos rozwiazal ta gildie ? Duskiness to kawalek historii tego servera, ktory zostanie pomnikiem tego jak kiedys wygladal server.
--- Veltaxio dodał 3 minut i 43 sekund później ---
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Fan_Dzidzi2
przepowiednia boga imargama chyba sie sprawdzila ;>
|
Post z 2008 roku, chyba jestem nowym Nostradamusem!!!
Zdrowi na umyśle mają o wiele więcej wyobraźni niż ci, którzy są naprawdę chorzy. Wygadują głupstwa, wymyślają nieprawdopodobne rzeczy. Naprawdę chorzy są łatwo rozpoznawalni. Tkwią głęboko w swoim szaleństwie, osaczeni nim, bezsilni. Nawet szaleństwo ma swoją logikę.