Temat: Pomysł!!
Zobacz pojedynczy post
stary 27-08-2010, 09:56   #7
Shivek
CS Tibia.pl Team

Shivek's Avatar

Data dołączenia: 27 06 2007
Lokacja: Gdynia

Stan: Niegrający
Imię: Nie
Gildia: graj
Świat: w
Poziom: ten
Skille: syf
Poziom mag.: !!
Shivek ma numer GG 1086148
Domyślny

Haha, już sobie wyobrażam chat PL:
Kod:
Polaczek: Zginolem znowu ma ktos plate armorta prosze o szybkom pomoc ab thais, lub veno
JakiśtamBR: Fuck PL Fuck PL Fuck PL Fuck PL Fuck PL Fuck PL Fuck PL Fuck PL Fuck PL Fuck PL Fuck PL
KolegaJakiegośtamBR: Brasil rlz Brasil rlz Brasil rlz Brasil rlz Brasil rlz Brasil rlz Brasil rlz Brasil rlz Brasil rlz Brasil rlz Brasil rlz Brasil rlz 
Polaczek: ej gadajcie po polsku bo ja waz nie rozumiem dopeiro bende mia.l angeski w szkole!!!!!!!!!!11
TradeNoob: <<//Sell MPA, 3x Demon Shield, Avenger, 4x Dragon Scale Mail, 10x Boots of Haste, 4x Dragon Shield\\>>[Your offer or bb]<<
Polaczek: Dasz mi MPA
Debilktorysiezalogował: Nie dawaj mo kurwa, ja nie mam nic huju
JakiśtamBR: Fuck PL Fuck PL Fuck PL Fuck PL Fuck PL Fuck PL Fuck PL Fuck PL Fuck PL Fuck PL Fuck PL
Polaczek: kto mi powie jak zaraportowac ludzi bo na otsie pisalem tylko do gemuw
KolegaJakiegośtamBR: Brasil rlz Brasil rlz Brasil rlz Brasil rlz Brasil rlz Brasil rlz Brasil rlz Brasil rlz Brasil rlz Brasil rlz Brasil rlz Brasil rlz

-------------------------
Rzehój
Ukryty tekst:
tekst przymiotnik lub rzeczownik określający niespecjalnie inteligentną osobę. Rzechóje zazwyczaj zawalają forum głupimi pytaniami i/lub głupimi odpowiedziami.
Shivek jest offline   Odpowiedz z Cytatem