Zobacz pojedynczy post
stary 27-08-2010, 17:35   #14
Czopster
Użytkownik forum

Data dołączenia: 26 08 2010

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Jagred Pokaż post
Musisz sie zmobiliziwac i zrobic upgrade sprzetu. Nowy komputer stacjonarny to koszt 300 zł - 500 zł.
A pomysl na pewno nie upadnie. Jedyne co mozesz liczyc to to ze jak najdluzej bedzie wspierany stary klient.
300-500? :O tyle to chyba sam windows kosztuje jakis nowy. moj ojciec kupil ostatnio jakis wypas komputer za 3.5 kafla ale to taka maszyna ze ja w ogole nie wiem jak to sie wlacza nawet, jakos w monitor wbudowane all a ja kurde szukalem pudla pod stolem lol. to nie dla mnie te techniczne bajery, komletnie sie na tym nie znam, nawet tel komorkowego nie mam bo nie lubie. w tibie fajnie bylo popytac sobie knightem po jakichs facc jaskiniach ale widze ze musze poszukac innej podobnej gry. jakies propozycje co do retro gier tego typu? hmmm w sumie to na otsa moglbym sie jakiegos przeniesc, ale otsowe servery jakos mi nie przypadaja do gustu. w tibii dobra byla ta realna wartosc zbieranej kasy. zbierajac loocik dla zabawy zawsze te 2-3 stowki co miecha do pensji dochodzily

edit:
heh na gmailu tez mi pisze cos takiego:

"Korzystasz ze starej wersji usługi Gmail, która we wrześniu zostanie wycofana. Nastąpi wtedy przekierowanie do podstawowego widoku HTML.
Aby uzyskać dostęp do szybszej usługi Gmail i najnowszych funkcji, zainstaluj nowoczesną przeglądarkę."

mam nadzieje ze podstawowy widok html to to co jest teraz, dodatkowych opcji nie potrzebuje, aby mi sie maile wysylaly.

Ostatnio edytowany przez Czopster - 27-08-2010 o 17:58. Powód: bo tak
Czopster jest offline   Odpowiedz z Cytatem