Vasth
rzeczywiscie, klon tibii hehe. ale tibia jest klonem ultimy wiec w sumie na jedno wychodzi
a co do kasy to nie sztuka uzbierac tylko sztuka sprzedac. za granica placa mi czasem nawet dolara za 1cc

, jak nie wyrabialem normy to i tak sie na allegro dokupilo i wychodzilo sie na swoje.
ruszek
kurde jak ostatni raz robilem update sprzetu to takie cacka nie istnialy chyba ;D. ale gerenalnie taki moj komp slaby nie jest, bardziej boli mnie to uczenie sie nowego systemu itp. jestem bardzo przywiazany do windowsa 98, xp jest niesamowicie irytujacy, watpie zeby kolejne windy byly lepsze. 98 jest taki prosty, skromny i nie wpierdziela sie uzytkownikowi podczas pracy ze na pulpicie sa jakies nieuzywane ikony i trzeba wyczyscic -.-. nie wspominajac juz o jego trwalosci, ostatni raz robielm reinstalke w 2005 roku jak mi dysk padl, od tego czasu dziala niemal bez zarzutu (zwykle to wina nowych programow ze nie sa kompatybilne z 98)
AnArAki
taki zasilacz chyba mam obecnie. cd i dvd niestety mi padlo dawno temu, dyskietki tez. zamiast tego uzywam pendrivy, no i jedyna nowinke jaka ostatnio zdarzylo mi sie kupic - dysk zewnetrzny 1,5tb

(jak kupowalem go na allegro to powiedzialem sprzedawcy ze ma dzialac na w98 i podzielil go na mase partycji bo ponoc winda czyta tylko do jakiegos tam rozmiaru, no ale dziala

)