ZARABIANIE,
You certainly have made a pretty penny!
Nie będziemy robić lootbagów jak knight, pomóżmy mu wbić wyższy poziom, a na pewno podzieli się z nami lootem. Potrzebujemy czar Heal Friend, poty - które defacto kupi knight i dużo szczęścia.
1. NIGHTMARE - każdy knight o nich słyszał, każdy wie jak łatwo je zabić i jak dobry EXP zapewniają. Nasza rolą jest utrzymanie przy życiu knighta. Może wyglądać to np tak:
WAR GOLEMS
Świetna sprawa jeśli chodzi o zarobek. Można tu zrobić ogromny profit za sprawa często lecących epee. Wieczorami, przy szybkim respie, exp waha sie miedzy 110 a 120k/h bez bonusa.

Ta taktyka wymaga blokera oraz dwóch DSów, łamiących obrone golema. Naszym zadaniem jest leczenie zarazem kolegi jak i DSów, na szczęscie Golem nieczęsto zmienia cel ataku. Używamy Energy Strike oraz Underworld Rod. Eq zwiększające mlvl.
HERO
Potwory sypiące Crown Setami, do tego bardzo podatne na śmierć to świetny wybór dla Druida. Death Strike oraz Underworld Rod to obowiązek. Warto wziąć eq. wzmacniające obronę.
HUNT
1. HELLSPAWN
2. VENGOTH
Uploaded with
ImageShack.us
PRACA BEDZIE EDYTOWANA, opisuje miejsca, na ktorych JA bylem, sa to moje przemyslenia i moja propozycja rozwoju, pokazuje to, aby wysluchac rad na temat ogolnej koncpecji. Pomysly i krytyka mile widziana. Nie pisz A TEGO NIE MA?
--- Kaisuis dodał 1 minut i 28 sekund później ---
Na nastepna czesc.