Zobacz pojedynczy post
stary 02-03-2005, 19:55   #152
R3m0L
Użytkownik forum

Data dołączenia: 23 12 2004

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wieszok
Najbardziej dobijają mnie ksywki niektórych z nich, podam na przykładzie dwóch:
DJ 600V i Pan durze P
Jeszcze pare lat i będziemy słuchać:
DJ Alkaliczny Diuracellek AAA działa do 8 razy dłużej
lub
[i]Pan małe ó z kreską
Ekhem... twój nick jest jakby nie lepszy... Wieszok... Dobra nie czepiam sie już bo bedzie że hh mi mózg wypacza...Zresztą Duże Pe nie zna sie na tym co robi. a 600v robi czasem dobre bity.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wieszok
Już wole rap (...) ale nie PL HH
O matko... lamus (bez obrazy) sie odzywa i nie wie o czym mówi... Rap i hh to tak jakby to samo panie mądrala.
Dodam coś na obronę tej garstki słuchaczy HH.
1. Nie gadajcie o czymś o czym nie wiecie. To zachowanie jak najbardziej lamerskie, uwierzcie mi. Pewno raz usłyszeli w radiu bzdet 18L albo polaka i świrują że znają sie na tym. Posłuchajcie se Paktofoniki, O.S.T.R. nawet eldo. A te "Ziomals Attack" to pewno ktoś sobie w domu robił co pierwszy raz miał mikrofon i fruityloopa.
2. Namiętne kojarzenie hip-hopu z dresiarzem i skatem. Podstawowy i największy błąd społeczeństwa polskiego. Skaterzy nie mają ABSOLUTNIE nic wspólnego z rapem, a tym bardziej dresy. Oni tylko słuchają tej muzyki. Ja słucham HH i nie jeżdzę na desce ani nie mam maluszka z silnikiem porshe ani dresika z 4 paskami.
3. Zresztą co to za dyskusja jest wogóle. Jakieś szantaże "jak jesteś za hh to jesteś niedorozwój" albo "jak sluchasz hip-hopa to masz płaskostopie". Po prostu nie wiem co myśleć... Ja osobiście nie slucham metalu albo rocka, ale nie mówię też że ten kto tego słucha to ma 1463 kolczyki i 8-metrowe włosy.
4. Co do tekstów "Metal/Rock to sztuka, hh to smieszne rymowanki". Każdego śmieszy coś innego. Takiego kolesia (załóżmy że ma nick human) śmieszą rozebrani kolesie z 4 kolczykami na każdym sutku i kolorowymi włosami drącymi się niewiadomo po co.

Na koniec cytacik [WWO - Każdy ponad każdym]
Cytuj:
(...)Wszyscy najmądrzejsi, ***ani, myślą chyba że są wybrańcami(...)Na takie podejście brak mi słow!
P.S. Walcie na mnie co chcecie, że jestem głupi, nie znam się, tylko żeby to było poważne i mnie nie OBRAŻAŁO, bo to bedzie tylko zla o was opinia.

P.S.2 Sorry za 2 posty, ale raz wcisnąłem wyślij, potem wzialem wstecz i dopisalem jeszcze. Wybaczta mi ludu

Ostatnio edytowany przez R3m0L - 02-03-2005 o 19:57.
R3m0L jest offline