Zobacz pojedynczy post
stary 02-09-2010, 21:26   #2031
Dimension_Explorer
Użytkownik forum

Data dołączenia: 27 08 2010
Lokacja: Nibylandia

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Paladin
Gildia: -----
Świat: Candia
Poziom: 23
Skille: 60/50
Poziom mag.: 11
Domyślny

Może i tak, ale ja chcę się pozbyć swoich pomysłów. Ja walę je na poważnie, nie wiem jak inni.

Nazwa:
I. Not Lie Eye (niekłamiące oko lub jak kto woli oko prawdy)
II. Real Rod (różdżka prawdy)
Klasyfikacja:
I. Naszyjniki
II.Różdżki
Dla:
I. Wszystkie profesje
II.Druid i czarodziej (60 lv)
Opis i Właściwości:
I. Ten potężny klejnot umieszczony w naszyjniku został stworzony by ukazywać bezpieczną drogę niepewnym swojej wędrówki. Na zielono ukazuje miejsca, w których można spaść, kopać itd. Na czerwono miejsca, w których nie da się kopać, ale można przejść, a na czarno miejsca przez które nie da się przejść. Posiada 25 ładunków, jeden działa 30 sekund.
II.W tej różdżce został umieszczone oko prawdy, co uczyniło ją niesamowicie skuteczną przeciw wszystkim potworom ukrywającym się przed tobą oraz przeciw tym zmieniającym wygląd. Jej siła jest również skuteczna przeciw żywiołom ognia i ziemi. Ukazuje ukryte przejścia i wrogów bez potrzeby ładunków i użycia many. Zużywa 21 pkt many na strzał. Jej atak i obrona są nieokreślone, lecz wiadomo że potężne.
Cena:
I. Nie da się kupić, można sprzedać u wszystkich NPC'tów sprzedających klejnoty za kwotę 5000 gp, ale o wiele opłacalniejsze jest sprzedać ją jakiemuś graczowi
II.100000gp, nie można sprzedać u NPC'tów
Dostępne z:
I. Wypada z Juggernaut(normalnie), Dwarf Geomancer(rzadko), Minotaur Mag(rzadko), Lord Dragon (normalnie), Grinch(niezwykle rzadko), Witch(niezwykle rzadko)
II. Laskę możesz znaleźć w queście The Secret Rod of Eclesius
opis:Widziałeś tą klatkę w podziemiach Eclesiusa? Można przez nią przejść, lecz potrzeba dwóch kluczy. Jeden znajdziesz w więzieniu Kazoordoon, a drugi...w najgłębszym miejscu w Hellgate w Ab'dendriel!
Dimension_Explorer jest offline   Odpowiedz z Cytatem