Powiem tak - mam gdzies, jakie poglady glosi jakakolwiek ksiazka, czy kaze mordowac, gwalcic, palic zywcem, tak dlugo jak glupi ludzie sie do tego nie stosuja. Walczyc nalezy z konkretnymi patologicznymi jednostkami, a nie obiektami kultu milionow ludzi, albo calymi spolecznosciami, bo wsrod nich jakis procent to kretyni.
Tym samym, jako ze twoje zachowanie podpada pod fanatyzm, wszyscy islamisci powinni zgladzic Polske. Bo znalazlo sie kilku kretynow, wiec nalezy zniszczyc cala spolecznosc, a przynajmniej jej dokopac na poziomie symboli. Gdze tu roznica miedzy myslacymi tak muzulmanami, a polakami? Wyznajac inne religie (o ile jakas wyznajesz), wywodzac sie z roznych kultur, prezentujecie dokladnie to samo stanowisko. Tyle, ze mi jako Polakowi wstyd jest za to, ze wsrod moich rodakow tacy ludzie sie trafiaja. Podobno Europa to cywilizowany kontynent. Ale argumenty do ciebie nie trafiaja, powtarzasz swoja mantre "koran brzydki, koran zly" tak jak sie tego spodziewalem, wiec z mojej strony koniec dyskusji, dalsze jej prowadzenie mija sie z celem
@down
to sie podcieraj, pal koran, zycze mozliwosci bezposredniej wymiany pogladow z islamskim fanatykiem, mysle ze jako osoby o podobnym podlozu mentalnym milo spedzicie czas, wrecz sie... rozerwiecie