Zobacz pojedynczy post
stary 10-09-2010, 22:30   #19136
Veltaxio
Użytkownik Forum

Veltaxio's Avatar

Data dołączenia: 10 05 2005
Wpisy bloga: 2

Stan: Na Emeryturze
Imię: Imargam
Profesja: Elite Knight
Gildia: Ekipa Misia
Świat: Furora
Poziom: 327
Skille: 104/102
Poziom mag.: 10
Domyślny

Gredert, faktem jest że Sebie brakuje kilku klepek w główce, potwierdzał to pisząc głupoty takie jak jego adopcja...

Ale nazywanie go śmieciem to jest gruba przesada, co prawda sam mówił że nie akceptował swoich rodziców którzy dali mu wszystko, ale stwierdził że żałuje swojego toku myślenia.

W Polsce nie wiele osób takich jak Seba wychodzi na swoje, większość kończy w poprawczakach lub w pierdlu, dla tego cieszmy się z tego że ma on inne zainteresowania niż tibia, siłka czy scena kibicowska to naprawdę coś wartego naśladowania.

Seba ma przesłanie, chce pokazać że ludzie na Furorze nie są nieśmiertelni, na swój sposób udowadnia to, sposób w który stara się to przekazać szerszej widowni jest śmieszny ale treść naprawdę zasługuje na uznanie... 250 fragów to już nie pierwszy lepszy PK ale naprawdę zorganizowana grupa.

W kontaktach z Sebą zawsze denerwuje mnie to że wszystko o czym rozmawiamy przekłada on na atak skierowany w jego grupę, natomiast ja zawsze mówiłem że powinni oni działać i likwidować noby które same wchodzą w ich trapy.

Nie możesz Mateuszu ciągle pisać do ludzi w stylu, "Widziałeś Thenee?", "Widziałeś Sinca?", "Niezły z niego noob nie ?". Co ma to udowodnić, czy w takim momencie mam stwierdzić że beka że mój człowiek znobił i padł ? Tak się nie zaczyna konwersacji na poziomie.

Bardzo nie podoba mi się teksty Seby o popieraniu Opiego Fexa w konflikcie z Thersoxem, czy uważasz że będę popierał złodzieja i potencjalnego mordercę ? Opi zrobił co trzeba, poszedł na policję i być może uratował w przyszłości jakiegoś chłopaka któremu Thersox by chciał zabrać passy i wywiózł by go do lasu, albo dziewczyny którą chciałby zgwałcić. Takie patologiczne zachowania trzeba likwidować a nie pisać jak to dziś miało miejsce w Thais. Śmierć konfidentom, JP100%.

Bez policji, panowałaby anarchia a wy byście musieli mieć broń pod poduszką.

Proponuje zmienić język rozmów na tym forum, więcej merytoryki i spokoju a mnie ****i, dziwek i śmieci.

Ja wyciągam do was rękę, czy zrobicie to samo ?

Zdrowi na umyśle mają o wiele więcej wyobraźni niż ci, którzy są naprawdę chorzy. Wygadują głupstwa, wymyślają nieprawdopodobne rzeczy. Naprawdę chorzy są łatwo rozpoznawalni. Tkwią głęboko w swoim szaleństwie, osaczeni nim, bezsilni. Nawet szaleństwo ma swoją logikę.
Veltaxio jest offline   Odpowiedz z Cytatem