Co do Furor Seby to jest pion który boi sie odpalić pzta. Prawda jest taka że jest zero zgrania teraz w naszej ekipie. Pozdrowienia dla takich ludzi jak Ymy , Lady Meros , Lukasselo i wszystkich tych co odpalali pzta i coś robili. Razem zrobiliśmy parę ciekawych akcji dobrze sie przy tym bawiąc . A ty furor nie wymadrzaj sie bo jak byla tylko akcja to uciekales z vt albo latales jakimis noobami ale skulla bales sie odpalic , zabicie deskax pala ktory mial rsa nie należy do wielkiego wyczynu Lepiej siedz cicho i się nie osmieszaj.
Seba jestem w szoku, kolejny czlowiek z twojej ekipy nie boi sie powiedziec takich slow o swoim memberze?? Wiesz jesli jeden tak mowi to ok ale jak juz takich osob jest 5-6 to cos znaczy...
Seba jestem w szoku... teraz wsystko pasuje... ten szwed ktory dostal passy na Furor Sebe... to on robil te fragi...
Seba pocisz sie juz...
Przegrales Seba....
To koniec... zwyciężyłem...
Zdrowi na umyśle mają o wiele więcej wyobraźni niż ci, którzy są naprawdę chorzy. Wygadują głupstwa, wymyślają nieprawdopodobne rzeczy. Naprawdę chorzy są łatwo rozpoznawalni. Tkwią głęboko w swoim szaleństwie, osaczeni nim, bezsilni. Nawet szaleństwo ma swoją logikę.
|