Zobacz pojedynczy post
stary 11-09-2010, 15:01   #19141
Mateuz
Użytkownik Forum

Mateuz's Avatar

Data dołączenia: 23 07 2010

Imię: Furor seba
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Razor_Vis Pokaż post
Oj ima widze malo wiesz o sytulacji z Opim. Tak się składa że tam bylem i ekipa z tej dzielnicy nie wygladała za ciekawie to tak naprawdę oni zadziałali. Wróciliśmy z Silverosem przed ta cala akcja bo patrzeli na nas z pod byka . Potem gadałem z Azorem i ponoć razem z Poloma sie za nim postawili i pomogli mu sie pozbierać znaleść dokumenty itp . Kto wie jak by to wygladalo gdyby nie ich interwencja . Ktos z tej dzielnicy wymusil od niego passy. A Opi wkopal przy okazji Azora i reszte bo byli mu nie na reke przez to ze zajmowali miejsca do bocenia. Co do Furor Seby to jest pion który boi sie odpalić pzta. Prawda jest taka że jest zero zgrania teraz w naszej ekipie. Pozdrowienia dla takich ludzi jak Ymy , Lady Meros , Lukasselo i wszystkich tych co odpalali pzta i coś robili. Razem zrobiliśmy parę ciekawych akcji dobrze sie przy tym bawiąc . A ty furor nie wymadrzaj sie bo jak byla tylko akcja to uciekales z vt albo latales jakimis noobami ale skulla bales sie odpalic , zabicie deskax pala ktory mial rsa nie należy do wielkiego wyczynu Lepiej siedz cicho i się nie osmieszaj. Nathan Nabu deleted a Trix Druid i Nekiv hacked no coż to koniec naszej zabawy na furorze
Niezlym jestes dziwnym czlowiekiem Nathan.
Juz kiedys o tym z Toba rozmawialem.
Jest zero zgrania w ekipie? to chyba na ostatnich akcjach nie byles np. na wczorajszej na ktorej zreszta odpalilem pzta
Poprostu cos Cie boli, chcesz idz do Vision spowrotem moze Cie przyjma.
"Pozdrowienia dla takich ludzi jak Ymy, Lady meros, Lukassello"
Ymy byl moze tylko z 3-4 razy na akcji wiec? pozatym jest spoko kolesiem.
Lady Meros byl na wielu wielu akcjach i dobrze sie z nim gra, tak samo jak z Lukasem.
Watpie zebym s*******al z vt, chcesz 3maj sobie sztame z Imargamem ale kurwa mnie nie obrazaj wiecej.
Owszem zabicie 129 pala na rsie nie jest wyczynem, lecz wczesniej kto fragowal Devoniee? jak Ci to wklejalem to powiedziales "i tak Ci nie wierze" !!!
Cos jestes podejrzany skoro takie teksty walisz.
Nathan Nabu deleted, Trix druid i Nekiv hacked?
I to jest koniec zabawy na Furorze?????????????!!!!!!!!!
Przeciez Nekiv to Twoj char omg.....
Ja pierdole
Odszedles i jest koniec? hahahaha! a teraz mi wygarniasz bo odszedles?!
Tacy ludzie jak Ty robia zamet i zamieszanie.
I to nie jest zlosliwe gadanie, tylko prawda.
Byles kurwa w ekipie z 3 tyg i juz mi zaczales cisnac Czlowieku to tak jakbym przyszedl do nowej pracy i sie wozil jak kierownik i mowil kazdemu co mamy robic, odrazu by takiego wyjebali!
Napisales ze chary podeletowali to jest koniec teamu? Ty w nim byles z miesiac niecaly a zachowujesz sie jakbys ty w grudniu 2009 razem z nami zaczynal...
A tak nawiasem to nigdy nic do Ciebie nie mialem ale zaczales mi cisnac przy wszystkich.
Nie dosc ze 3masz z niektorymi ludzmi ktorzy nie sa od nas, to jeszcze przy wszystkich obgadujesz mnie.
Jestes niezwykle podejrzany, chyba ze ktos Ci kazal tak sie zachowywac w stosunku do mnie.
Tyle.

Imargam~ to nie kolejny czlowiek, tylko ten sam, Twoj kumpel, pamietasz?

Przedostatni post Imy byl pierwszym bez pocisku, bez ironii i na poziomie, pozniej wkroczyl Nathan i obaj pocisk na mnie bo pewnie chcieli sie pocieszyc po wczorajszym dniu...
Hehe
A co do tego niby "szweda" to bylem ja
Everyone laughing...furora is really lost server like a ots...
Yap my friend living in Poland in Volstein,
HAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAH

OWNED.

Ostatnio edytowany przez Mateuz - 11-09-2010 o 15:16.
Mateuz jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.