Zobacz pojedynczy post
stary 14-09-2010, 18:12   #7
Arashel
Użytkownik Forum

Arashel's Avatar

Data dołączenia: 28 11 2007
Lokacja: Marienburg
Wpisy bloga: 38

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Deutschordensst
Poziom: Gut
Skille: SehrGut
Arashel ma numer GG 2865512 Send a message via Skype™ to Arashel
Domyślny

Gratuluje ci...
Jesteś osobą która zniszczyła moją niechęć do Fake'ów robionych w Edytorze map do OTS'ów.

Lokacje od 7 do 15 obrazka musisz porządnie przerobić...
Wejście do pomieszczenia władcy, tam gdzie się teleportował Maguś jest szare i tylko szare, mało dodatków i urozmaiceń.
Komnata władcy tak samo + stare kolmuny i metalowe drzwi w kamiennym murze? Fuj...
Ten mostem miał sprawiać wrażenie że jest taki jakby łukowaty, a tak nie jest. I poziom rzeki jest równy z poziomem kafelków czarnych a te murki tego nie zmieniają, dodam tez ze tak lokacja jest wyjątkowo paskudnie kwadratowa aż się chce z lekka pawiować...

Oprócz używanego map edytora(skoro już musisz i potrafisz robić to dobrze) używaj i wykańczaj lokacje normalnie za pomocą painta i arsenału to wyjdzie ci na dobre. Przykład:
Wejście do miasta i te posągi dwóch królów i wojowniczek ustawione są głupio na krawędzi tego ich podestu więc mogłeś je wkleić w paincie i ustawić poprawnie na środku.
Poza tym skąd się wzięła kępka trawy z błotem na samej górze wierzy przy bramie głównej?

Nie używaj pasków HP, MP czy jakichkolwiek, oraz "Mag mówi:" a nie "Mag says:" ich dialogi są po polsku więc czemu to nie ma być po polsku?

Fabuły ci nie ocenie bo mi ona zwisa póki mam na czym ładnym oko zawiesić...
Arashel jest offline   Odpowiedz z Cytatem