Gratuluje ci...
Jesteś osobą która zniszczyła moją niechęć do Fake'ów robionych w Edytorze map do OTS'ów.
Lokacje od 7 do 15 obrazka musisz porządnie przerobić...
Wejście do pomieszczenia władcy, tam gdzie się teleportował Maguś jest szare i tylko szare, mało dodatków i urozmaiceń.
Komnata władcy tak samo + stare kolmuny i metalowe drzwi w kamiennym murze? Fuj...
Ten mostem miał sprawiać wrażenie że jest taki jakby łukowaty, a tak nie jest. I poziom rzeki jest równy z poziomem kafelków czarnych a te murki tego nie zmieniają, dodam tez ze tak lokacja jest wyjątkowo paskudnie kwadratowa aż się chce z lekka pawiować...
Oprócz używanego map edytora(skoro już musisz i potrafisz robić to dobrze) używaj i wykańczaj lokacje normalnie za pomocą painta i arsenału to wyjdzie ci na dobre. Przykład:
Wejście do miasta i te posągi dwóch królów i wojowniczek ustawione są głupio na krawędzi tego ich podestu więc mogłeś je wkleić w paincie i ustawić poprawnie na środku.
Poza tym skąd się wzięła kępka trawy z błotem na samej górze wierzy przy bramie głównej?
Nie używaj pasków HP, MP czy jakichkolwiek, oraz "Mag mówi:" a nie "Mag says:" ich dialogi są po polsku więc czemu to nie ma być po polsku?
Fabuły ci nie ocenie bo mi ona zwisa póki mam na czym ładnym oko zawiesić...
|