Zobacz pojedynczy post
stary 18-09-2010, 11:29   #12
zielony-lp
Użytkownik Forum

zielony-lp's Avatar

Data dołączenia: 15 09 2004

Stan: Na Emeryturze
Świat: Titania
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vil Pokaż post
wymień z łaski swojej aspekty Tibii które wg. Ciebie zostały zepsute przez okres ostatnich 3 lat, a ja wytłuszczę dlaczego się mylisz.

No to ja zaczne

- Stamina - wprowadzona dla utrudnienia gry botą , przez co NORMALNI gracze stracili , ponieważ kupowanie PACC , a następnie ograniczanie gry mija się z celem.

- System Hot-keyów które można używać na GRACZACH (PVP nie PVM) - porażka

- Transfery postaci , zmienianie name i płci za kase - zerowe historie servera itp , kiedyś postać wiązała się z serverem , teraz każdy ma na to wysrane.

- System wojny na non-pvp serverach - lol grasz na non-pvp to sie z tym godzisz ze nigdy sie nie pobijesz , do dzisiaj tego nie kumam.

- Paladyn - Tarcza + Spear , Paladin to nie knight.

Ogólnie rzecz biorąc wiem i tak i tak że w takiej kwestii jak "jebanie tibii" sie nikogo nie przegada , ponieważ ja uznaje to za jeden wielki FAIL , a ty i tak powiedz ze jest to wielki + , więc jakakolwiek konwersacja nie ma sensu bo jest ona z góry skazana na wieczną kłótnie , ale wielu sie zgodzi ze mną , wielu z tobą , że wyżej wymienione elementy są pozytywne , bądz negatywne dla tibii , lecz grywalność w te gre spada co świadczy samo o sobie.

Gdy osiągniesz 10 punktów karnych, zostaniesz automatycznie zbanowany na forum na 30 dni.
zielony-lp jest offline