Zobacz pojedynczy post
stary 19-09-2010, 14:20   #19184
Vasth
Użytkownik Forum

Vasth's Avatar

Data dołączenia: 04 02 2005
Lokacja: Kraków

Stan: Na Emeryturze
Imię: Ruzam
Profesja: Royal Paladin
Świat: Morgana
Poziom: 142
Vasth ma numer GG 1862917
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mateuz Pokaż post
Ima~
Spoxster dla wielu jest legenda za swoje legendarne pvp, byl na równi z Taifunem jezeli chodzi o umiejetnosci gry i expil tez szybko.
Spoxster gral od poczatku, zreszta on sam niegdys wyrzucil Cie z servera i poszedles do Dusk...
Jak biegl to co niektorzy dawali loga na expie jak go widzieli, inni woleli probowac ucieczki.
Na poczatku servera wy zaczeliscie grac nieco pozniej gdy Duskiness posiadalo juz te 50~ lvle.
Wiem ze chcialbys byc legenda, ale poprostu moze jestes sam dla siebie.
Czynow takich jak Drako, takich jak Taifun czy inni starzy gracze juz nie osiagniesz. Musieli by cofnac server moze wtedy bys wyrobil sobie markę jak Taifun ktorego zna cala Tibia. I nie pisze tego zlosliwie. Ja np. dla Furory nic nie zrobilem(no prawie nic)
Po prostu nie mozecie wywyzszac sie na tych ktorymi nigdy nie byliscie...
Po prostu byli sa i beda ludzie slawniejsi niz wy i to uszanujcie bo nie tylko lvl sie liczy.

KULTURA!

Partyzant~
Po pierwsze-Nie mowilem ze jestem legenda bo tak nie jest(i nie bedzie)
To prawda ze ludzie maja prawo nie znac 53 DRUIDA Z FURORY

KULTURA!

http://www.youtube.com/watch?v=wkMBOAtboN8

Tekst z tej nuty moze sprowadzi co niektorych na ziemie.
Niektorzy wiedza o co w nim chodzi a inni nie. Trzeba go zrozumiec.
Opowiada o ludziach ktorzy mysla ze sa lepsi niz inni, niepokonani chociaz wcale tak nie jest.
Slowa "jestem bogiem" odnosza sie tez do choroby magika zwanej schizofrenia.
A niektorymi objawami schizofrenii sa np. wywyzszanie sie na Bogów itd itp.
Szkoda ze Paktofonika juz nie istnieje bo to co robili tego sie nie da juz podrobic czy powtorzyc.
To sa prawdziwe legendy od ktorych zaczela sie historia polskiego hip hopu.

ja tylko zinterpretowalem tekst!

KULTURA!

KULTURA!
Spoxster mogl sie stac legenda tylko po tym ze dal sie zrookowac na 150-160~ lvlu. Co na tamte czasy to byly spore straty. Nie tylko lvl sie liczy? Jak w takim razie Taifun zablysnal na Furorze i w ogole w Tibii? Nie chodzilo czasem o extremalnie wybicie sie na top lvl?
Druga czesc postu:
Znowu zablysnales Seba. Wyjdz na dwor i zacznij grywac po 2h max bo naprawde zdrowo Ci odpierdolilo. Ty tego nie widzisz ale osoba trzecia jak ja owszem. Zaczalem przegladac ten temat tylko z powodu twoich popierdolonych kmin.

kultura. : )
Vasth jest offline   Odpowiedz z Cytatem