Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Duch Niespokojny
A ja nie kumam, czemu Ci to przeszkadza.
|
Przeszkadza mi to o tyle że nie zmienia się chociażby zasad w trakcie gry tak? jeśli ktoś założył kiedyś tam postać na serwerze pvp to liczył się z tym że bedzie mógł walczyć/pkować , a ten co non-pvp - nie , tam gracze uciekali dla expienia.
Wielu graczy zaczynających kiedyś gre z tym systemem co jest teraz grało by na serverach NON-PVP , i tak - wiem że da się zmienić server , lecz tak samo można kiedyś było kupić postać , pieniądze i płacenie nie są uzasadnieniem w tej sprawie , to samo jakby wprowadzono teraz nową Profesje bez możliwości wybrania jej przez nowszych graczy bo gdy zaczynali gre jej nie było.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vil
ilu normalnych graczy traci na tym, że nie mogą grać 15h dziennie bez przeszkód ?
|
Wielu , dziennie staminy zbić można (nie licząc oczywiście zielonej staminy) 6 h , 18 godzin offline zeby się odnowiła (18 x 20 min = 360 min) nie licząc że pierwsze 15 min nie odnawia staminy , a tak że zabicie byle rata likwiduje 2 minuty staminy , a stanie bezczynne w dp nie regeneruje nam staminy co uniemożliwia nam rozmowe/sellanie itp itemków. Pozatym mija się z celem tak jak juz powiedziałem płacenie za PACC którego używanie jest ograniczone