Zobacz pojedynczy post
stary 22-09-2010, 12:30   #430
Bris
Użytkownik forum

Data dołączenia: 22 09 2010
Lokacja: tam na dole

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Bris Joon
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 47
Skille: 73/73
Poziom mag.: 5
Domyślny

Dużo czytalem ten temat i również na tematy skilowania knightem wiec teraz moja kolej wypowiedzenia sie na ten temat duzo z was ma racji ze skile to rzecz najwazniejsza i trzeba miec dobre skile ale skile 80/80 na 20 lvl to dla mnie duza przesada... macie racje również z tym ze nie trzeba skilowac tak jak pare lat temu kiedy bronie nie byly od lvlu ( widze ze wiekszosc duzych juz lvl tak uwaza ze skilowanie jest od tego czasu tylko strata czasu...)
Moje zdanie jest takie :

uwazam ze knight z dobrymi skilami to dobra rzecz mam teraz knighta lvl 25 ze skilami 65/65 wiec chce dobic mu 30 lv i wtedy wbic 70/70... poniewaz i tak na tym lvlu nie pojde na dragi (za malo hp) wiec na potworkach typu: cyce, ghoule i tak mi sie "cos tam" wbije skili wiec ijuz bedzie troszke latwiej

mysle ze umiarkowane skilowanie wzgledem lvlu jest najlepszym rozwiązaniem w nowej Tibi sredni moj hit w cyca wynosi 60-80 a czasem nawet potrafie walnac 110- 120 ( a mam tylko spike sworda na sobie!!!) wiec expienie z takimi skilami jest czystą przyjemnascia a sa one nie duze jak niktorzy z was pisali " 15 lvl i skile 80/80 trzeba miec !!" ani tez male

podsumowujac mysle ze umiarkowanie w skilowaniu i expieniu jest najlepsza sprawą pozatym niekomu nic sie jeszcze nie stalo jak sobie troszke poskilowal
Bris jest offline   Odpowiedz z Cytatem