to sa jakies jaja!!! HAHAHAHAH
Gildia ktora przegrywa wojne i od 3 miesiecy nie expila nie chce przyjac war mode, my ich nie ubijamy bo nie oplaca sie! wiecej wydamy na sd i manasy i mw niz oni straca!!!!!.
Wczoraj wpadli mi na ekran to sie smialem z nich i nawet nie mialem zamiaru uciekac do pz.
Ludzie na VT poprostu znikneli!!! bylo nas ciagle 30~ osob na vencie teraz jest raptem 4-5 :O co 2gi w komencie ma ze sprzeda postac.
Ja nie wychodze na hunta jak nie mam wiecej niz 800k/h. Wiec jak zwykle expilem na Lizardach Zao City. 1.2kk/h. (230MS) nagle zamieniony w umarle cialka lizarda wpada na ekran 350 ms z gildi przeciwnej. Wbijam whita i sie smieje z niego "i co teraz 20k kasy strace?" i latalem sobie ubijalem potworki dalej.... Nagle zbieglo sie ich juz 5 i walili we mnie SD, biegalem po calym City wbilem na mury gdzie 220 ED trapnely Zaoguny i koles padl hahahah. Biegalem z nimi z 20 min przybiegli nasi ubilismy jakiegos 180~ RSa i ostatecznie po kolejnych 10 min sam padlem. stracilem blessy warte 20k i 15% levela, natomiast gosciu co padl od Zaogun'ow spadlo mu 1.5kk exp hahaha
teraz z servera pvp zrobil sie NPVP ..... lurujemy potwory ..... mwallujemy..... wpadamy na respa i nie dajemy im expic.... bo to sie bardzej oplaca niz jakas smieszna wojna czy ubijanie przeciwnikow..... MASAKRA !!! juz widze tych wszystkch 200+ co retired sie zrobia!
pokaz mi jakis pozytyw tego co wymienilem!!!!!!!!
Mask and glove, gun hot from burnin ass up
We gon' clap back, we gon' clap back
~~Let's take 'em to war niggaz!~~
Ostatnio edytowany przez Koxiu - 24-09-2010 o 14:08.
|