Zobacz pojedynczy post
stary 26-09-2010, 17:36   #141
Yoh Asakura
Użytkownik Forum

Yoh Asakura's Avatar

Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Emirates Stadium
Wpisy bloga: 3

Stan: Niegrający
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Alanus Lutinum Pokaż post
Ezreal jest taki papierowy ze nie przetrwa nawet sekundowego focusa, nie zdazy sie nawet wyflashowac z walki, bo pewnie dostanie stuna/silence/slowa/binda na twarz ktorego ma co 2 postac w grze.
Pod focusem Mordekaiser z tarcza pada w 5 sekund, więc o czym ty pierdolisz?

Cytuj:
Jako że jedna z moich ulubionych postaci - AD Ezreal (AP nie grałem wcześniej nigdy) został znerfiony, postanowiłem zagrać AP. I byłem zszokowany wydajnością i damagem. Jego ulti potrafi zabrać słabszym postaciom nawet 3/4 hp, a Essence Flux i dobrze trafiony Arcane Shift są awesome. AD ezreal do dobrego demedża ma do dyspozycji tylko jeden skill, a AP aż trzy. Szkoda, że nie grałem AP wcześniej, dotarło do mnie ile funu straciłem.
Dziś grałem vs AP Ezreal i to tylko utwierdziło mnie w przekonaniu, jak beznadziejny jest to build i sposób prowadzenia postaci. Wystarczy powiedzieć, że na tym samym lvlu rozłożyłem 3 razy na łopatki AP Eza mając tylko Sheena i buciki 3. Jak dokupiłem Brutalizera, to już nawet się do mnie nie zbliżał. W late game też ssał pałę niemiłosiernie, to co on wyciągał z fluxa i arcane shifta, ja wyciągam dwoma atakami z łapy, do tego mystic shot. AP Ezreal jest do dupy.

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.