Zobacz pojedynczy post
stary 29-09-2010, 19:49   #1
Cycuniek
Użytkownik forum

Cycuniek's Avatar

Data dołączenia: 29 09 2010

Imię: Cycuniek
Profesja: Knight
Domyślny Tibia z dnia na dzien sie psuje ;(

Witam postanowilem powrocic do tibii po rocznej przerwie pierwsze co zobaczylem to ze cipsoft nie ma co robic i wprowadza coraz to nowsze update ktore nie czynia tibii lepszej ;/ teraz nie mozna normalnie porozmawiac z lvl-em wiekszym np 80 bo albo sie nie odezwie albo powie tekst typu: "kolegow szukasz? idz do dp tam jest ich pelno" sam na rl mialem 109 (knight) mialem pacca bo teraz w tibie bez premium daleko nie zajdziemy obecnie mam 14 lvl gram na serwerze candia i nie mam zamiaru kupowac pacca a dlaczego? Wielkim przykladem jest "Grand Harry Potter" brazylijczyk ktory od 1-207 lvl gra bez konta premium a zajelo mu to 4,5 roku oO..... Klimat sie psuje dla pacca dodawane sa mase itemow a dla facc futro trolla ;/ przynajmniej mozemy zdobyc outfit slubny nie posiadajac pacc...A najgorsze sa dzici grajace po 24/h po to by wbic lvl i pochwalic sie w szkole... A najlepszy grasz LP kazdy wie o kogo chodzi dostal delete za bota 36 letni facet xd zal.pl co sie dzieje? Wy tez cos wyklikajcie na ten temat ;] CZY WEDŁUG WAS TIBIA UPADA?

Gram również na ots ;] dlaczego? 4fan dla zabawy i z powodu nudyy...

Jesli ktos chce pograc ze mna na Candii piszcie nick Cycuniek ;DD

Ostatnio edytowany przez Cycuniek - 29-09-2010 o 19:55.
Cycuniek jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.