Zobacz pojedynczy post
stary 29-09-2010, 21:32   #5
miras145
Użytkownik forum

Data dołączenia: 27 02 2008
Lokacja: Trzebieszowice

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Inion
Profesja: Sorcerer
Świat: Askara
Poziom: 83
Poziom mag.: 54
Domyślny Typowe :)

Hehe moim zdaniem, tak samo jak zdaniem wielu ziomków (ludzi raczej starszych nie ułomków z podstawówki, gimnazjum, czy liceum Tibia idzie w bardzo dobrym kierunku, wielu graczy ma dosyć niedorozwojów biegających, szukających zaczepki i pk... Chcecie się nawalać? proszę bardzo, macie wary od tego!... Aha, przepraszam, aby bić się w wojnie to trzeba mieć jaja... a wy tych jaj nie macie, pokazujecie jacy jesteście fajni zabijając w 4 czy 5 jednego gracza a potem uciekacie i robicie trapa noob-harami... Sorry nie na tym ta gra polega, trzeba ograniczyć zabijanie w tej grze, chyba każdy słyszał o tym jak jakiś szczyl uderzył mam krzesłem w głowę tylko dlatego że ta wyłączyła mu tibie. Niestety prawda jest taka że dzieciakom poniżej 16 roku życia ta gra okropnie ryje głowy, trzeba to w jakiś sposób ukrócić bo jak wiadomo niektórym tibia myli się z normalnym światem, a psychopatów i tak mamy wystarczająco. Mądrzy ludzie przyznają mi rację, natomiast przygłupy to wyśmieją a takich przygłupów znajdzie się wielu

ps. ten strajk to była jedna wielka porażka na wielu serwach ludzie robili dokładnie na odwrót, i po raz pierwszy od bardzo dawna były depozyty tak pozapełniane graczami
miras145 jest offline