Zgadzam się w zupełności z Miras145 dla czego mam tracić godziny mojej gry z powodu jakiś pr0 newbie... Dla mnie zmniejszona kara za śmierć przez 15 50msików którzy łakną wrażeń jest uczciwa, gdyż w takiej sytuacji nikt nie ma szans massbombka z sd i leżysz... Jerry chciałbym widzieć twoją siłę, kiedy jesteś strapowany na expie i wali w ciebie 20osób ^^ a przede wszystkim to kwestia twojego charakteru, tak jak i w rl tak i w tibi skoro sam nic nie potrafisz i bronisz się tylko kolegami lub ciągle wołasz o pomoc, powodzenia tak jak i w grze tak i w życiu. Chcesz walczyć idz na wojnę tam jest dużo wrażeń;D tylko, że tam trzeba poświęcić trochę swojego czasu bo z małym lvl nic nie zdziałasz, a przede wszystkim mieć skilla, bo zrobić 50lvl i zabić jakiegoś 100lvl+ z 20kolegami to nie sztuka... A więc reasumując dla czego nie ? Giniesz przez moba tracisz normalnie jak było, twój błąd, wpada po ciebie osiem 200ms kara śmierci staje się mniejsza... Dla mnie jest to uczciwe. Dla czego jest teraz mniej graczy ? możesz narzekać na up'y owszem ale pomyśl ile jest graczy którzy skończyli grę z powodu takiego dręczenia przez mass kille czy hacki...
Dodam jeszcze, że może dla ludzi uczestniczących w wojnie jest to nie uczciwe, więc dla czego by nie wyłączyć tej opcji z blessem, zmniejszoną karą za pk itp dla ludzi uczestniczących w open battle....
Ostatnio edytowany przez k4ktns - 01-10-2010 o 09:51.
|