Widze ze temacik troche ucieka wam od wątku autora tematu . Słuchajcie pare osób wpisało się tutaj ze kiedys to grało tyle i tyle ludzi , tak to prawda kiedyś grało w tibie spora społeczność tylko kiedyś za mojej kadencji gry była moda na tibie ( media wtedy o pixelku nawet trabiły ) spora młoda społeczność polska przestała grać w tibie inni po kończyli gre i tak dalej i tak dalej grywalnosc w polsce jak i w innych krajach bedzie stopniowo spadac bo tibia to niestety wciagajaca gra ale gra zachorowała na punkcie elfbotow i innych tego typu wspomagaczy do tibi co wykanczaja ta gre . Wracajac do tematu jezeli chodzi o upade jak dla mnie na plus narazie nie myśle o powrocie do jakiej kolwiek gry bo niemam na to czasu zobaczymy co na zime z majstruja

. Tak jak pisałem puki nie beda chcieli jeszcze mocniej walczyc z botami grywalnosc bedzie spadała z przyczyn wiadomych po banie spora czesc ucieka na otsy gdzie teamy zbieraja coraz wieksze massy ale oro jest dosyc pozytywne , inni zakoncza gre z żalu :-) , inni sprzedadza i tak dalej i tak dalej
PRAWDA JEST JEDNA GRYWALNOSC SPADA BO BOTY Z ROKU NA ROK ZMNIEJSZAJA GRYWALNOSC . W moim poście uparłem sie na kilka kwesti . Jezeli chodzi o samo upade jest na plus ludzie nie lubią duzo zmian ale da sie z tym zyć