Cytuj:
Oryginalnie napisane przez k4ktns
Zgadzam się w zupełności z Miras145 dla czego mam tracić godziny mojej gry z powodu jakiś pr0 newbie... Dla mnie zmniejszona kara za śmierć przez 15 50msików którzy łakną wrażeń jest uczciwa, gdyż w takiej sytuacji nikt nie ma szans massbombka z sd i leżysz... Jerry chciałbym widzieć twoją siłę, kiedy jesteś strapowany na expie i wali w ciebie 20osób ^^ a przede wszystkim to kwestia twojego charakteru, tak jak i w rl tak i w tibi skoro sam nic nie potrafisz i bronisz się tylko kolegami lub ciągle wołasz o pomoc, powodzenia tak jak i w grze tak i w życiu. Chcesz walczyć idz na wojnę tam jest dużo wrażeń;D tylko, że tam trzeba poświęcić trochę swojego czasu bo z małym lvl nic nie zdziałasz, a przede wszystkim mieć skilla, bo zrobić 50lvl i zabić jakiegoś 100lvl+ z 20kolegami to nie sztuka... A więc reasumując dla czego nie ? Giniesz przez moba tracisz normalnie jak było, twój błąd, wpada po ciebie osiem 200ms kara śmierci staje się mniejsza... Dla mnie jest to uczciwe. Dla czego jest teraz mniej graczy ? możesz narzekać na up'y owszem ale pomyśl ile jest graczy którzy skończyli grę z powodu takiego dręczenia przez mass kille czy hacki...
Dodam jeszcze, że może dla ludzi uczestniczących w wojnie jest to nie uczciwe, więc dla czego by nie wyłączyć tej opcji z blessem, zmniejszoną karą za pk itp dla ludzi uczestniczących w open battle....
|
po to jest pvp, żeby pyskaty gnojek lub osoba która zawiniła na servie sobie nie pograła. wyobraź sobie że jestem założycielem (czysto teoretycznie, bo to cały skład rządził) pk teamu "raz dwa trzy/rzepka family" i osoby posiadające 100+ lvl POTRAFIŁY wykorzystać sytuacje, w której albo my popełniliśmy błąd, albo ta osoba po prostu ogarniała. Uwierz mi, wszystko sięda. tylko trzeba mieć skilla.
Mass kille jak to nazwales, nie są za darmo. Nikt nie będzie cie hunotwał ciągle za to, że wbiłeś mu na exp.
Haki - ludzie ściągają je na własne ryzyko. Kto da się haknąć = jest kompletnym debilem
I jeszcze jedno. Mały lvl w wojnie potrafi zdziałać BARDZO dużo. Od trapowania, po rzucanie ścian
@miras145 czy coś
Skoro uważasz że jestem dzieckiem neo, to daj mi argument dlaczego tak sądzisz. Bo jesteś za głupi i nie zrozumiałeś bla bla" jest żałosny. To TY nie rozumiesz idei świata pvp, a to dlatego, że chyba nigdy na nim nie grałeś
Aha, i tibia nie zalicza sie do mojego świata ;< już w nią nie gram ;<