Cytuj:
Oryginalnie napisane przez jerrry
po to jest pvp, żeby pyskaty gnojek lub osoba która zawiniła na servie sobie nie pograła. wyobraź sobie że jestem założycielem (czysto teoretycznie, bo to cały skład rządził) pk teamu "raz dwa trzy/rzepka family" i osoby posiadające 100+ lvl POTRAFIŁY wykorzystać sytuacje, w której albo my popełniliśmy błąd, albo ta osoba po prostu ogarniała. Uwierz mi, wszystko sięda. tylko trzeba mieć skilla.
Mass kille jak to nazwales, nie są za darmo. Nikt nie będzie cie hunotwał ciągle za to, że wbiłeś mu na exp.
Haki - ludzie ściągają je na własne ryzyko. Kto da się haknąć = jest kompletnym debilem
I jeszcze jedno. Mały lvl w wojnie potrafi zdziałać BARDZO dużo. Od trapowania, po rzucanie ścian
@miras145 czy coś
Skoro uważasz że jestem dzieckiem neo, to daj mi argument dlaczego tak sądzisz. Bo jesteś za głupi i nie zrozumiałeś bla bla" jest żałosny. To TY nie rozumiesz idei świata pvp, a to dlatego, że chyba nigdy na nim nie grałeś
Aha, i tibia nie zalicza sie do mojego świata ;< już w nią nie gram ;<
|
Hmmm znasz definicje dziecka neo? Porównaj ją ze swoim zachowaniem i słownictwem, czy ja ciebie w jakikolwiek sposób obraziłem? nie wydaje mi się, a twoje teksty są na poziomie gimnazjum... żal mi troszkę takich ludzi. Ja w tibię gram dla przyjemności, i gram na serwerze Askara... a chyba każdy gracz wie że pod względem pk ten serwer plasuje się zaraz za serwerami Hardcore... Wary i pk znudziło mnie dawno temu, gram głównie ze względu na swoich "wirtualnych" znajomych, większość zdążyłem już poznać w realu... a wracając do tematu, ktoś powiedział że to nie nowy system pvp tylko boty wykańczają tibię... cóż... To jest bolesna prawda, bo nawet największy ogar nie wygra z dobrym botem ;/