Karol bdb.
Jesli Mateuz piszesz tutaj ze dokonujesz takich wyczynow i ze masz tyle kasy to czemu nie wyjdziecie z pz i cos ciekawego nie porobicie?
Pozatym chcialem dodac iz ze napisales kilka postow wczesniej ze Zwidek to wcale nie twoja robota a teraz piszesz co innego.
Gredert masz racje pisal kilka miesiecy? iz ze konczy z Tibia furora itd..
A coz mozemy zauwazyc? Heh
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Cz4rny
nie umiesz czytać?
przecież on jak to wielokrotnie pisał w Tibie nie gra aeihueahuhuehuaeuhueahu
i nie siedzi non stop na forum/tibii tylko jeździ na mecze i na*******a wszystkich jak leci, bo on ma rl life!
|
DOKLADNIE.
Teraz pewno napiszesz Mateuz jaki to ja zly czlowiek jestem ...
Juz tutaj nie jedna ani nie dwie osoby napisaly jakie masz problemy psychiczne i nie mozesz przebolec to co inni maja...
Moze przydala by Ci sie jakas terapia psychologa?
Zgadzam sie z Sienx... Nie ze wszystkim bo nie mam wyjebane w Vision etc ale jednak co to Mateuz'a sie zgadzam w 100% i mysle ze nie tylko ja...
Tylko wiesz co Cie trzyma przy tym forum? Ze masz z kim pisac i myslisz ze jezdzisz po psychice a tak naprawde sam sie pograzasz..
Mysle ze jak by tutaj KOMPLETNIE ignorowali twoje posty to bys musial zmienic hobby ale wiesz dokladnie ze tak nie bedzie bo zawsze ktos sie znajdzie co jest nie stabilny emocjonalnie i bedzie musial cos napisac aby mu ulzylo...
Mysle ze powinniscie zakonczyc te glupia konwersacje i wydoroslec...
Wiem ze mamy teraz ere botow... I nikomu sie nie chce nic robic~
Ale sadze ze jak by znalazla sie jakas ekipa tych co graja recznie chodza na hunty etc.. I by porobili jakies ciekawe filmiki... Lub moze nawet ssy tak jak dawniej robili gracze to bylo by fajnie naprawde...
MAM NA MYSLI:
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rester
Witam, bede tu zamieszczac ss'y z mojego rycerzyka
Narazie tylko 2 ss'y wieczorkiem wrzuce co mam na kompie,
Robie temat zeby potem miec co wspominac kiedys
150lv:
I locik z deep poi huntu:

|
To sie az chce czytac i ogladac... To tylko sugestia malo ludzi tutaj odwiedza juz zapewne te forum przez te kanalie z Thais no ale zapraszam.!
Dobra sie rozpisalem zaraz ktos doda swoje 2 zdania do tego co napisalem =]
<33