Zobacz pojedynczy post
stary 06-10-2010, 09:22   #27
Drypcik
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 04 07 2006

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez miras145 Pokaż post
Azatar90 ehh skoro nie grasz, wiec może to Ty nie powinieneś się wypowiadać na forum... zresztą jak już napisałem znudziły mi się wary, i miały prawo, nie zamulam w dp bo jest wiele expowisk i questów do wykonania, a to jest o wiele ciekawsze niż odmóżdżająca na*******anka, poza tym nowe pvp ma wiele więcej zwolenników niż wrogów, i jeśli chip soft będzie dalej szedł w tę stronę graczy będzie przybywać, bo gracze uciekają od tibi właśnie przez pół debili którzy pk-ują dla zabicia czasu... znam wielu graczy którzy zrezygnowali z gry po kilku deadach... takich o, bez powodu... Powiem w ten sposób... nowy system nie utrudnia pk... przynajmniej tego solowego, utrudnia pk grupowe, wreszcie, WY WIELKIE OGARY ZA KTÓRYCH SIĘ PODAJECIE (chociaż pewnie połowa z Was to zwykłe nooby i nie ogary) będzie mogła się wykazać, załatwiając swoje nieporozumienia solo a nie teamem... co jest bardziej sprawiedliwe... GM-Y Zdają sobie sprawę z tego że przez update mało kto zrezygnuje z gry, a przez pk rezygnuje z niej wiele osób, więc te wszystkie śmieszne strajki i protesty nic nie przyniosą, mało tego, gra dalej będzie rozwijała się w tym kierunku i Wy nic na to nie poradzicie a jeśli zleży Wam na PVP macie zawsze serwy hardcore xD...
Czlowieku ja Cie nie mogle sluchac... QUESTY I HUNTY PODSTAWA dla Ciebie? to idz na non-pvp tam pohuncisz poexpisz! po to sie gralo od lat na pvp-pvp enfo aby sie bic... exp owszem przyjemnosc ale trzeba pogodzic jedno z drugim raz wygrywasz raz przegrywasz proste i logiczne ale ty nie ogarniasz takich spraw! Padles bez przyczyny to trudno taka gra idz pograj w CSA i placz ze Cie ktoś zabil z kalasznikowa a nie nozem ogarnij sie... nie mowcie zaraz ze jestem dzieckiem tibi neo czy cos niegram od ponad roku bo to mialo coraz mniejszy sens(mowie o graniu) Zarobek teraz z wara zaden... po za tym troche wczesniej jakies black skulle kolejna paranoja wystarczyl sam RS i tak wszystko spadalo.... @@PARE WCZESNIEJ nie mowilem ze najwiekrza grywalnosci ale JEDNA Z NAJWYZSZYCH!! bylo by tak do tej pory gdyby nie te łatki wkoncu tibia spadnie wkoncu to nie ten sam zarobek jak gralo po 70k ludzi pozdro pocwicz jak Ci nie odpowiadala wczesniejsza tibia!
Drypcik jest offline