Zobacz pojedynczy post
stary 06-10-2010, 17:37   #30
Ebisan
Guest

Domyślny

Cóż, aż się zarejestrowałem na tibia.pl gdy przeczytałem ten temat...
Dodam iż jestem graczem z roku 2004-2006 Gdy jeszcze tibia miała parę tysięcy online więcej.
Moim zdaniem system PvP który wprowadzili jest do bani, a dla czego? Jak to już ktoś napisał, Tibia to gra MMORPG, a teraz zamienia się to w MMORPG/RPG Single/Multi Player. Od wersji 8.1 (może się majtłem o parę wersji) Ten balans, który zaczął niszczyć Mass PvP. Kiedyś wystarczyła parę osobowa ekipa by kogoś zabić, osoba się broniła, a teraz? Bardziej się chyba opłaca paść niż walczyć, bo przecież zaoszczędzi się potki bo co tam z tego parę % expa.

Miras... Chyba czegoś nie rozumiesz, bo w każdym poście powtarzasz słowa typu 'Wary są już nudne, lepiej expić questy wykonywać'. Jeżeli nie pasuje ci walka, to won na Non-pvp, bo to są servery RPG, na których expisz, expisz, expisz, nie potrzebujesz znajomości, nie musisz się martwić pk itp. Czemu graczom się podoba nowy system? Ponieważ mamy ere 'Dzieci Neo', 'Botów'(Ludzie Boty) którzy myślą 'ugabuga stawie sobie 5 botów i teraz jak ktoś mnie zabije to nic nie stracę hehehe'. Cipsoft chce dobrze, lecz im nie wychodzi, Tibia to już nie jest to samo co kiedyś, wszystko co dobre odchodzi w niepamięć.