Temat: Serwer Nerana SS Odsłona 4:)
Zobacz pojedynczy post
stary 11-10-2010, 13:27   #9513
Xacik
Użytkownik Forum

Xacik's Avatar

Data dołączenia: 31 07 2009
Lokacja: Venore

Stan: Na Emeryturze
Imię: Xacik'Evil
Profesja: Knight
Świat: Nerana
Poziom: 194
Skille: 94+/86+
Poziom mag.: 9
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Quellek Pokaż post
@up

Jestes pro elo traper lurer. Lurowales po 1 mobku ; d gdzie mana nam na softach leciala ; < Nie chce pisac jak sandeath wam na poi, mury, kopy wchodzil a ty "prosze daj nam dzis pohuncic" Wtedy to "puacz" na vt byl ale ze smiechu xDD Jestes zajebisty nr 1 nerana pefaupe. Nie musisz odpisywac bo i tak Cie zignoruje ;d
Z tym daj nam 1 normalnego hunta co pisalem do sandeatha to bylo ironiczne, a do ironii jak widac to ty jeszcze nie dorosles i nie pojales tego. Przypomnij sobie jak noroales has left the party, to ty pierwszy utamo utani gran hur i do tp aka uciekamy KURWA ! nawet 120 ed czy tam ms nie spierdolil tak szybko jak ty zjebales, idz na gorome padnij od 1 ss i 1 medusy, 11 dedow na stronce standard ogarze. Tez nie mam zamiaru odpisywac na twoje beznadziejne komentarze hejterze. Btw, dalej rozwalasz dzieciom zamki z piasku krzyczac "REKON KURWA!"? pytanie retoryczne, cze

@Edit,
dalej ci matka chodzi po puszki coli czy tam pepsi? mamo kupilas mi puszke? tak kacperku. I nadal trzymasz binda jak otwierasz ta puszke? nie wiem jaki jest w tym twoj cel. takze pytanie/odpowiedz retoryczne, pewnie odpiszesz znajac 15 letniego szczyla i powiem ci ze gowno mnie to obchodzi bo ja nie odpisze;]

Ostatnio edytowany przez Xacik - 11-10-2010 o 13:36.
Xacik jest offline   Odpowiedz z Cytatem