Zobacz pojedynczy post
stary 11-10-2010, 15:57   #222
Rybzor
CS Tibia.pl Team

Rybzor's Avatar

Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1

Stan: Początkujący
Adres Jabbera do Rybzor
Domyślny

Lol Yoh uwierz mi, ze rozwiązanie wcale nie musi być właśnie takie infantylne jak te, które tu zaproponowałeś, ale może być pochodną tego. Serio uważasz, że rozwinięcie pomysłu tego typu do jakiejś sensownej formy jest nierealne? Nikt nie mówił, że ma to być postać ta sama co kolesia który dostał d/c. Może to być postać jaką my gramy i/lub która jest dostępna jeszcze, z wyskalowanym poziomem do reszty graczy. Faktem jest jak mówił ktoś up, że na pewno jest ktoś, kto nie lubie early game i chętnie wszedłby od razu w mid game.

Pomysłów jest mnóstwo, a autorzy gry naprawdę mieli by pole do popisu gdyby się zastanowili jak zlikwidować ten problem. Na chwilę obecną nawet jakieś rozwiązanie na już, a nie jakieś mega dopracowane (nad takim trzeba by się dłużej zastanawiać) by mnie zadowalało. Bo jeśli chodzi o mnie, to nawet koleś grający na kierownicy, ale jednak dodatkowy team member jest lepszym rozwiązaniem, niż pojedynek 2v3 (a nusz coś zabije).

No ale nie wiem, pewnie po prostu nie jestem taki pro jak ty i niestety nie daje rady sam wygrać meczu jak ludzie z teamu stoją w bazie całą grę na afku - stąd te różnice

Ostatnio edytowany przez Rybzor - 11-10-2010 o 15:58.
Rybzor jest offline   Odpowiedz z Cytatem