Zobacz pojedynczy post
stary 12-10-2010, 11:30   #3
Czarujaca_Lola
Użytkownik Forum

Czarujaca_Lola's Avatar

Data dołączenia: 16 11 2009

Profesja: Master Sorcerer
Świat: Saphira
Poziom: 50
Poziom mag.: 40
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Everelor Pokaż post
Na dzień dzisiejszy posiadam skille 64/63 (Skille lecą strasznie mozolnie ,ogólnie jak przychodzę ze szkoły o 14:00 to skilluje do 22:00 (z przerwami) i wpadnie 1skill max 1,5.....
Ciągnąć te skille do 70/70 czy odpuścić?
Zapamiętaj jedną, zajebiście ważną rzecz - nie ma czegoś takiego jak odpowiedni skill na dany lvl. Podczas skillowania i expienia obowiązuje tylko jedna prosta zasada: jeśli posiadane przez ciebie skille są wystarczające do bezproblemowego expienia (oczywiście w twojej ocenie) to nie potrzebujesz lepszych. Jeśli uważasz, że zadawane hity są zbyt małe skilluj tak długo, aż będziesz z nich zadowolony. O wszelkich radach idiotów, którym cyferki przesłaniają prawdziwy cel gry i skillują do 90/90 na 10 lvl zapomnij.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Everelor Pokaż post
A teraz co do PACC

Czy opłaca mi się zamówić pacc na tych skillach które podałem wyżej ,i expić.
I Czy w ogóle opłacać mi się bedzie na 30 lvlu?
Jakie są wasze sugestie?
Paccaa zawsze się opłaca zamówić, nawet jeśli będziesz jeszcze sporo chciał poskillować. Gra na Faccu ma się do grania na płatnym koncie jak jazda maluchem do przejażdżki Ferrari. Problem w tym, że większość graczy w Tibii to dzieci poniżej 14 roku życia i dla znacznej większości z nich wydatek rzędu 30 Euro na grę to bariera nie do przejścia. Stąd pewnie sporo osób będzie ci radzić byś poczekał, poexpił i poskillował na Faccu, a dopiero później przeszedł na Pacca. Ja mówię inaczej: jeśli cię stać, bierz Pacca od razu.
Czarujaca_Lola jest offline   Odpowiedz z Cytatem