Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Everelor
Na dzień dzisiejszy posiadam skille 64/63 (Skille lecą strasznie mozolnie ,ogólnie jak przychodzę ze szkoły o 14:00 to skilluje do 22:00 (z przerwami) i wpadnie 1skill max 1,5.....
Ciągnąć te skille do 70/70 czy odpuścić?
|
Zapamiętaj jedną, zajebiście ważną rzecz - nie ma czegoś takiego jak odpowiedni skill na dany lvl. Podczas skillowania i expienia obowiązuje tylko jedna prosta zasada: jeśli posiadane przez ciebie skille są wystarczające do bezproblemowego expienia (oczywiście w twojej ocenie) to nie potrzebujesz lepszych. Jeśli uważasz, że zadawane hity są zbyt małe skilluj tak długo, aż będziesz z nich zadowolony. O wszelkich radach idiotów, którym cyferki przesłaniają prawdziwy cel gry i skillują do 90/90 na 10 lvl zapomnij.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Everelor
A teraz co do PACC
Czy opłaca mi się zamówić pacc na tych skillach które podałem wyżej ,i expić.
I Czy w ogóle opłacać mi się bedzie na 30 lvlu?
Jakie są wasze sugestie?
|
Paccaa zawsze się opłaca zamówić, nawet jeśli będziesz jeszcze sporo chciał poskillować. Gra na Faccu ma się do grania na płatnym koncie jak jazda maluchem do przejażdżki Ferrari. Problem w tym, że większość graczy w Tibii to dzieci poniżej 14 roku życia i dla znacznej większości z nich wydatek rzędu 30 Euro na grę to bariera nie do przejścia. Stąd pewnie sporo osób będzie ci radzić byś poczekał, poexpił i poskillował na Faccu, a dopiero później przeszedł na Pacca. Ja mówię inaczej: jeśli cię stać, bierz Pacca od razu.