Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mateuz
A TY BYLES KIEDYKOLWIEK GDZIES? ZNASZ MNIE? TO PO H*J P***LISZ ZE NIGDZIE NIE BYLEM POMPOWANY KOZAKU!
TWOJE ZDANIE JEST TU CALKIEM NIEPOTRZEBNE BO TYLKO SIEJESZ ZAMET, NIKT CIE NIE ZNA I TYLKO WIARE WNERWIASZ SWOIM GADANIEM.
"w dupie byles gowno widziales" ZNASZ MNIE LEPIEJ NIZ JA SIEBIE? CWANIAKU?
PISALEM WE WCZESNIEJSZYCH POSTACH ZE LUDZIE WYKRZYKUJA TAKIE HASLA A JAK LODOWA PODJADA TO ALBO "DZIENDOBRY" ALBO "PROSZE NIE TO NIE JA" A JAK ODJADA TO ZNOWU "HWDP" "JP" KRZYCZA, WIEC TACY LUDZIE TO ZWYKLE BANANY, TEN KTO DOSWIADCZYL JAK JEST NAPRAWDE MA PRAWO MOWIC "HWDP" I NIKT INNY. WIEC NIE WMAWIAJ MI DO LBA RZECZY KTORYCH SAM NA OCZY NIE WIDZIALES!
ZNASZ MNIE LEPIEJ NIZ JA SIEBIE?
|
chill bo kleska w gaciach zaliczysz maly napinaczu
pozatym nie ma kozaka,uwazaj chlopcze co piszesz bo znam osoby ktore przyjada na meeting i maja najebane w bani bardziej niz ty a bardzo cie nie lubia,jeden zly gest w ich strone i dostajesz kose......A mysle ze nawet ty nie chcesz tak skonczyc(jak na takiego ulomnego wsióra,bez obrazy) i co wtedy zrobisz? na takich psycholi nie ma rady wiec radze ci nie przeginaj bo kiedys mozesz tego pozalowac...nawet jak bys mial 50cm w bicu to na kose z zaskoczenia nic nie poradzisz ani twoje plecy...chcesz byc kaleką do konca zycia?
PROSZE BARDZO,ale nie rob takiej siary ; )
god,czemu ja ostrzegam tego kretyna?
mam za miekkie serce xd