Zobacz pojedynczy post
stary 16-10-2010, 00:49   #19383
Pink23
Guest

Król SIemano ludziska wpadlem na to forum bo gram na furora

Mam naprawde duzo do napisania ale teraz nie bede sie rozpisywal.
Sam bylem w domu dziecka i wiem jakie to trudne przezycie walka o zabawki o jedzenie o odrobine milosci ktora obdazali nas opiekuni. To byly naprawde niezapomniane przezycia kiedy ktos zglosil sie i powiedzial mi ze wezmie mnie do siebie do domu zrobilo mi sie dobrze, bylam naprawde wesola to byl 20 grudnia 1980 roku mialam wtedy 8 lat. NIe bylo to latwe zeby zaklimatyzowac sie w nowej rodzinie chociaz starej nie znalam i nie chce jej poznawac.Wchodzac na to forum i czytajac jak bardzo ublizacie temu biednemu chlopcu. Podziwiam twoja matke ta prawdziwa ta ktora w pocie czola urodzila cie. To musiala byc naprawde madra kobieta bo juz wtedy kiedy oddawala cie do okienka wiedziala co z ciebie wyrosnie .

POJAWIA MI SIE BANAN NA RYJU I ODRAZU MI WESELEJ JAK WIDZE JAK JEDZIECIE PO TYM MALYM S*****ELU I DOBRZE ZE CIE STARA WYJEBALA CIOTO ZEBYS ZDECHL ZEBYS UMARL NA JAKAS STRASZA CHOROBE ODBytu SKORO TAK LUBISZ KRZYCZESC HWDP TO KURWA NA KOMENDE ZA*******AJ I KRZYCZ Z CALYCH SIL ZOBACZYMY JAK DLUGO BYS WYTRZYMAL NAPRAWDE PEWNIE JAK ZA PIWO CIE ZATRZYMALI TO JUZ MIALES PELNE GACIE GOWNA ZE STRACHU TAKICH JAK TY ODRAZU POWINNI TOPIC TAKIE JEBANE SLABE OGNIWO POWINNI ZABIC ODRAZU PRZY PORODZIE.

Ps. popelnilam blad oddajac cie do okienka moglam odrazu sie zabic a nie rodzic takiego benkarta ktorego wszyscy wyzywaja osmieszaja .

SEBA WYPOWIEM SIE ZA WSZYSTKICH I NIKT NIE BEDZIE MIAL MI TEGO ZA ZLE PIERDOLIMY CIEBIE TA MOCNO W DUPE ZE JUZ WIECEJ NA FORUM NIE WEJDZIEC PIERODLIMY SEBE PIERODLIMY GO TAK MOCNO ZE MU DUPA PEKNIE

SEBE PIERDOLIC TRZEBA TRZEB PIERODLIC SEBE

POZDROWIENIA NA INFAMI YOUENA GREDERTA CHOCIAZ GO NIE LUBIE IMARGAMA ZWIDKA TAIFUNA KATRILI SYF ZORA RIXARIEGO VISION DUSKINESS SUNBLADE EKIPA MISIA POZDRO ZIOMKI PIONTECZKA CALUSKI PAPATKI TO MOJ PIERWSZY POST NA TYM FORUM W MOJEJ DLUGO LETNIEJ KARIEZE TIBIJSKIEJ WIEC CHUJ Z BLEDAMI ORTOGRAFICZNYMI STYLISTYKA AKAPITAMI PRZECINKAMI PROSZE NIE CZEPIAJCIE SIE O TO BO TO NIE MA ZNACZENIA TYLKO PRZEKAZ WIEC PROSZE NIE BANUJCIE MNIE ODRAZU TYLKO NIECH TO FUROR SEBA POCZYTA TO MOZE ZROZUMIE COS BO WIECIE RAZ NA MILION LAT NAWET W JEGO PUSTEEJ GLOWIE ZROBI SIE ZWARCIE I COS DOTRZE DO TEGO FISTASZKA NAZWANEGO MoZGIEM

AAAAAAAA I TAKI ZART
CZEMU FUROR SEBA MA JEDEN ZWOJ WIECEj NA MOZGU OD KORY?

ZEBY NIE SRAC W MISZKANIU

A RESZTE S*****ELI ZDRAJCOW I CHUJI CO LVLE NAWBIJALO ZEBY ODEJSC Z SERVERA PIERODLIC RAZEM Z SEBA POZDRO
  Odpowiedz z Cytatem