Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sienx
Jaki meeting ? Przecież i tak do niczego nie dojdzie. Seba prędzej czy później i tak wyrośniesz z tych nawyków JP Hwdp i jakich ty tam jeszcze używasz. Tez mam swoje zdanie o policji i wiem ze nie jeden pan policjant złamał zasady, ale uwierz ze każdy NORMALNY człowiek powie ci ze wyzywanie policji jest chore, gdybyś miał 11-15 lat rozumiem ale o ile wiem z twoich wypowiedzi masz około 20 lat a więc powiedz, nie wstyd ci ? Powiedz kto ma na meetingu z tobą rozmawiać i o czym ? spojrzycie sobie w twarz i dacie po mordach ?
Seba pisałeś ze lejesz się na meczach każdy może mieć swoje zdanie ale ale uważam ze lanie się na meczach jest chujowe. Jesteś kibicem czy pseudo-kibicem ? nie wiem czy słyszałeś jak kibice Zawiszy rozjebali własny stadion myślę ze ty do tych ludzi należysz bo kibic to normalny człowiek a pranie po mordach bo ci się futbol nie podoba lub ktoś cie ciśnie na tym zjebanym forum jest chore.
Sądzę ze wymieniłem parę powodów na których można nazwać cię zjebem, może na realu jesteś zupełnie inny ale po twoich postach podpisuje się tak jak wyżej inni użytkownicy jesteś zjebany 
|
DEMOLOWALBYM WLASNY STADION? hahahaha moze tymbardziej teraz ten nowy co? pojebalo Cie chyba, zadymy po meczach takie jest moje zdanie, oczywiscie mozna rzucic raca na boisko wejsc na barierke. Ale krzeselek nigdy nie wyrywalem/wyrywac nie bede cwaniaczku.
A CO DO TEGO SYF ZORA TO NIECH JUZ ZAMKNIE TA JAPE ZE "JESTEM NA LISCIA, NA STRZALA" CZY COS TAM INNEGO.
Syfek, juz o tym kiedys bylo, pamietasz?

wiec stul morde.
~Gredert
z ta praca to tylko ten tydzien mam taka h*jową zmiane, owszem wczoraj mialem czas pojdz na piwo na stacje z kumplami po robocie

na stacje dlatego ze wszystko inne zamkniete.
Dzieci, ciekawe kto nastepny bedzie mial haka, kogo ubijemy znowu, kto zacznie plakac na forum "furor ty pedale"... jestescie poprostu zalosni...