Zobacz pojedynczy post
stary 17-10-2010, 03:46   #2812
Rybzor
CS Tibia.pl Team

Rybzor's Avatar

Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1

Stan: Początkujący
Adres Jabbera do Rybzor
Domyślny

Cytuj:
Jak na ICC najlepszy mag ma 14k a lock 20k no to haaaalo.
Lol, a skąd wziąłeś tego "najlepszego maga"? Bo mojemu gearowi do bisowego bardzo daleko, a sam potrafię wykręcić te twoje 14k na icc. Jeżeli będziecie porównywać dmg na podstawie "ten mag zrobił dzisiaj w icc 14k a lock 18k" to gl & hf, bo jakość i miarodajność takiego porównania można sobie o kant dupy rozbić. Dla porównania byłem wczoraj na VoA25 i ICC10 i zarówno w ICC był lock jak i VoA25 chyba 3 no i żaden nie miał więcej dpsu niż ja, więc chyba nikomu nie muszę tłumaczyć jak głupie jest wyciąganie wniosków z takich pojedynczych walk. Wszystko za sprawą geara i skilla jak się nie trudno domyślić. A po paczu tym bardziej malutkie różnice się liczą - zarówno w określonym itemku z seta jak i taktyce dpsowania. Np trinket który leci z bosa w rs25 i daje ~750 spell powera na ileś tam sekund, który akurat mam daje o wiele większy boost dmg niż przed patchem. Nie wspominam już o tym, że niektórzy z tego co widziałem muszą się teraz uczyć tydzień wciskania określonego guzika.

A tak ogólnie, to zauważyłem też, że druid w boomkinie nieźle teraz daje rade, chociaż jakoś nie widzę, żeby ludzie na to narzekali. Pewnie dlatego, że magów jest mnóstwo, a tych trochę mniej (zwłaszcza ogarniętych), no i na magów zawsze łatwiej ponarzekać. Jeśli chodzi o mojego maga to jest ok, bawiłem się tylko w arcane pvp i pve i frost pvp i oba dają radę. Fire nie próbowałem chociaż raz mnie typ zabił w 1v1 na bg co był w fire . Ogólnie jeżeli znowu znerfią magów to bym się nie zdziwił, chociaż chciałbym żeby zostało już tak jak jest, zwłaszcza jeśli chodzi o arcane, chociaż tutaj bardzo zawiodło mnie arcane missles, które moim zdaniem kompletnie wypadło z obiegu i opłaca się go używać jedynie do resetowania stackow arcane blasta, biorąc pod uwagę to, że kiedyś crity z tego wchodziły po +10k na jeden strzał, a teraz to w ogóle jakieś śmieszne 3-4k, więc nie specjalnie opłaca się tego używać w standardowej rotacji.

Ostatnio edytowany przez Rybzor - 17-10-2010 o 04:20.
Rybzor jest offline   Odpowiedz z Cytatem