Cytuj:
Czym rajdujesz btw Ryba?
Mówie o magu, ponieważ przed patchem bardzo często był w topie, zresztą w tym runie też często był 3-4, ale przed nim był jeden affi i jeden shadow co odskoczyli od reszty świata po 5-6k dpsu.
Zobaczymy teraz w poniedziałek, ale biorąc pod uwagę fakt, że fire dostał 15% mniej dmgu, to na żadną konstruktywną walkę nie liczę.
Ta, AM są teraz bezużyteczne, chyba że wypaliłeś się z many.
PS - czyli grasz arcane PvE. no ciekawe. Czyżby był teraz lepszy od fire?
|
Rajduje w arcane, zarówno po patchu, jak i przed. Tak jak ktoś napisał wyżej i miał racje - fire zaczyna przeganiać arcane kiedy crit w full buffach na icc osiąga jakieś 65-70%, moim zdaniem na oko jakieś 6100-6300 gsa. Ja miałem 5900 więc można powiedzieć, że moje arcane przed patchem powoli już stawało się gorsze od fire, ale jeszcze nie przekroczyło tej granicy. Tak więc z racji tego, że crita miałem jeszcze za mało, no i byłem przyzwyczajony do arcane nie rajdowałem w fire. Czułem, że jeszcze nie ten gear i zapewne miałem rację.
Co do po paczu, to ta, rajduje w arcane. Jak napisałem, fire w ogóle nie ruszyłem, bo jak zobaczyłem te 30% crita to stwierdziłem, że nawet nie ma sensu się tego tykać i na chwilę obecną myślę, że arcane ciśnie fire jeśli chodzi o dps, nawet w bisowych itemkach, chociaż mogę się mylić, bo w końcu nie testowałem : P.