Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rybzor
Rajduje w arcane, zarówno po patchu, jak i przed. Tak jak ktoś napisał wyżej i miał racje - fire zaczyna przeganiać arcane kiedy crit w full buffach na icc osiąga jakieś 65-70%, moim zdaniem na oko jakieś 6100-6300 gsa. Ja miałem 5900 więc można powiedzieć, że moje arcane przed patchem powoli już stawało się gorsze od fire, ale jeszcze nie przekroczyło tej granicy. Tak więc z racji tego, że crita miałem jeszcze za mało, no i byłem przyzwyczajony do arcane nie rajdowałem w fire. Czułem, że jeszcze nie ten gear i zapewne miałem rację.
Co do po paczu, to ta, rajduje w arcane. Jak napisałem, fire w ogóle nie ruszyłem, bo jak zobaczyłem te 30% crita to stwierdziłem, że nawet nie ma sensu się tego tykać i na chwilę obecną myślę, że arcane ciśnie fire jeśli chodzi o dps, nawet w bisowych itemkach, chociaż mogę się mylić, bo w końcu nie testowałem : P.
|
Zaraz po patchu Fire cisnęło wszystko. Self buffed bez cdków 10 man HC fire mag odemnie z gildii robił 11k dpsu na target dummy.
Btw. rogal dostał mega buffa. Kompletnie nie ogarniając rotacji, gubiąc uptime rupture i nie zgrywając cdków byłem w stanie wyciągnąć na festerze 14k dpsu. Więc jest dobrze.