Zobacz pojedynczy post
stary 17-10-2010, 20:12   #19423
Mateuz
Użytkownik Forum

Mateuz's Avatar

Data dołączenia: 23 07 2010

Imię: Furor seba
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Diablord Pokaż post
Nie siedze na forum 24/7, akurat bylem wczoraj na meczu Lecha (ale nie jestem w bojowce i nie na*******alem sie z kibicami Zaglebia po meczu), a teraz nie ma mnie w Poznaniu. Bede w Poznaniu jakos w poniedzialek. Daj znac jak w tygodniu bedziesz w miescie to mozemy sie umowic na piwo. Mam nadzieje, ze moi znajomi nie sa na tyle glupi, zeby dawac innym moj nr tel bez mojej wiedzy. A co do nozyczek to na wszelki wypadek wolalbym sie spotkac w miejscu publicznym (najlepiej w pubie), dodatkowo zmienie haslo na jakies dnasbfdgs28y75267bsdbgfew84276%$^%^#$@ i nie bede go pamietac, na wyppadek tortur ogladalem kilka filmow wojennych i nauczylem sie dusic wlasnym jezykiem, a martwy nie podam hasla xD jesli jest wiecej chetnych na piwo w RL life piszcie priv.

syf Zor gratz 200 lvlu. Tez wbijalem 200 na POI.
Bez problemu szkoda ze dzis nie bylo kontaktu, polazilem troche po malcie, plazie, tu tam troche zakupow i chata, przy okazji pirania w 3d w multikinie. Wy**any film w kosmos nie ma to jak brony w tramwaju
Jak sie chodzi na 14-22 do roboty to tez lipa, tak bym byl, tylko slyszalem telefon, przejebalismy, wracamy do Wolsztyna... zaglebie nie sadzilo sie tak hehehehe
Kit nastepnym razem bedzie lepiej

Ale tu za to nagrany filmik z Pragi jak bylismy :>

http://www.youtube.com/watch?v=ZBH8Z...eature=related

Wolsztyn blokuje prage!

Ostatnio edytowany przez Mateuz - 17-10-2010 o 20:29.
Mateuz jest offline   Odpowiedz z Cytatem