Zobacz pojedynczy post
stary 03-03-2005, 10:43   #165
Matek
Użytkownik Forum

Matek's Avatar

Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk

Matek ma numer GG 3933509
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ]v[ichal
@matek
http://www.emuzyka.pl/tekstypiosenek/655/18.php <pokaz gdzie to "Jak najbardziej jest wyjasnione, ze to o tych co się puszczają"
"Widok suczki,(..)" <- prosze bardzo. Mozna to dwojako rozumieć. Suczka jako dowolnakobieta, albo Suczka jako barbie, ktora wystawia swoje cialo na pokuszenie. Z konteksty dowiesz sie ze chodzi o tą druga. Czyli piosenka obraża cichodajki. ALe nie kontynuujmy tego dalej. Osobiscie nie traktuje tej piosenki dobrze. Rzeczywiscie jest w niej przegievie. chcialem ci tylko pokazac, ze wszystko mopzna interpretowac dowolnie. Ty masz swoja ja mam swoja

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ]v[ichal
anyway czy tylko po hh ktos tu jezdzi ??
Zwróć uwagę na kulutrę wypowiedzi niektórych 13 latków , którzy bronią HH...czy aby to nie on ich wychował w ten sposób?
Niestety to tez mnie boli:/ Wiekszosc smarkow w wieku 13 lat (sorka za obrazenie tych powaznieszych) jak nie potrafi przytoczyc arg to zbluzga. Ale napewno to tylko hh ich tak wychowal. Kumple, przyjaciele, rodzina - oni maja wplyw na nas. Gwiazdy hh czy tam metalu juz nie tak bardzo. Ale jak poczytasz uwaznie posty to zobaczysz ze 13-letni metale tez sobie pozwalaja Poprostu taki wiek Oni uwazaja, ze musi byc po ichnemu a jak ktos mysli inaczej to jest popierd*** (ci 13-latkowie)

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez '
v[ichal'Ci kolesie maja jakies chore podejscie do zycia , wystawiając kase na pierwszym miejscu....i nazywając swoich słuchaczy "drewnianymi pajacykami" naprawde niezle sie usmialem ...
Zwrotka, ktora zacytowales nie jest kierowana do sluchacza tylko wlasnie do czlowieka, ktory twierdzi, ze wszyscy robia hh dla szmalu NIe obraza mnie(sluchajacego hh) tylko np takiego Wisniewskiego, ktory leje po hh a sam robi pioesnki dla kasiorki.

Ta druga to fakt. Tez mam na to inne spojrzenie. Dla mnie kasa jest dopiero na n-tym miejscu. Co nie znaczy ze ON nie ma prawa myslec, ze kasa jest na pierwsym dla iego miejscu. Jak by nie patrzec w naszym zyciu jest bardzo wazna. I rzadne gadanie tego nie zmieni

edit: dodane na koncu tekst suczki z podaniego linku:
Tekst został zamieszczony jedynie w celach edukacyjnych.

Te cele edukacyjne to jakie

edit: i jeszcze jedno... nie lube Asceto... a "Suczek" to słucham tylko na dyskotekach

"Miła, błagam, nie zrozum mnie źle
Kocham cię tak jak swoje przestworza pokochał wiatr"

Moj jogger

Ostatnio edytowany przez Matek - 03-03-2005 o 10:51.
Matek jest offline