Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Matek Uciekaido
Zwrotka, ktora zacytowales nie jest kierowana do sluchacza tylko wlasnie do czlowieka, ktory twierdzi, ze wszyscy robia hh dla szmalu  NIe obraza mnie(sluchajacego hh) tylko np takiego Wisniewskiego, ktory leje po hh a sam robi pioesnki dla kasiorki.
|
A wiesz w czym jest lepszy Wiśniewski od ludzi tworzących hh? Tym, że Wiśniewski nie kryje się z tym, że robi muzykę dla pieniędzy i nie uważa, że jego muzyka ma mieć jakieś przesłanie. A owi hip hopowcy usilnie próbują nas przekonać, że ich muzyka nie jest przesiąknięta komercją i że ma jakieś przesłanie życiowe.
BTW. Hehe, jedna z osób broniących tu hh sama przyznała, że ludzie słuchają Peji i Tede, bo nastała MODA na hh

. Tym samym, sami siebie oszukujecie

.
Tym się właśnie różni hh od Metalu - hh przeminie, a Metal i Rock nie. Wiem to chociażby stąd, że Rock i Metal były jeszcze dłuuuugo przed narodzinami hh i cały czas się świetnie trzyma, a moda na hh nastała niedawno i wydaje się powoli przemijać..
A co do 'nawróconych', ktoś tam pytał od czego zacząć słuchać Metalu, ja polecam Metallicę, Blind Guardian i podobne