Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rybzor
Btw zastanawia mnie jedno - bo już od jakiegoś czasu przez ostatnie 2-3 lata o ile mnie pamięć nie myli kojarzę tego typa no i tutaj nasuwa mi się pytanie: dlaczego zakładasz te tematy mniej więcej co parę miesięcy, po czym zaniechasz swoich starań, no i za parę miesięcy znowu. Czyżby efekt nudy, czy akurat przypomina ci się "ej, ja tam konto miałem i podałem swój gg!" ?
|
Mam codziennie pisać do bosala PW na które i tak nie odpowie? Myślisz, że nie mam nic ciekawszego do roboty? Akurat ostatnio miałem nieprzyjemność ze względu na to konto, a to dlatego, że można mnie bardzo łatwo zidentyfikować po gg (zajmie to około 15 min).
Administrator mnie olewa, nie odpowiedział na żadną wiadomość, więc co mam wam napisać? Poza tym nie widzę potrzeby "grzecznego" wypowiadania się na tym forum dla, no cóż, jakby ich nazwać, dzieci z wyjątkowymi problemami w życiu realnym. Ale tutaj nie chcę się zgłębiać - chyba sam admin wie, że to forum to tylko zarobek.
A skoro ma się ta sprawa jeszcze długo ciągnąć, to poprosiłem przynajmniej o odblokowanie konta, abym mógł wyczyścić to konto.