Zobacz pojedynczy post
stary 26-10-2010, 23:36   #12
Vasth
Użytkownik Forum

Vasth's Avatar

Data dołączenia: 04 02 2005
Lokacja: Kraków

Stan: Na Emeryturze
Imię: Ruzam
Profesja: Royal Paladin
Świat: Morgana
Poziom: 142
Vasth ma numer GG 1862917
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez CarDSharP Pokaż post
Moim zdaniem wprowadzenie tego jest czymś najgłupszym co może być... jak można wprowadzić taki wygląd i opcje? Teraźniejszy interfejs daje klimat tej grze.. wszystko jest ładne,proste.Nie jestem w stanie sobie wyobrazić tych okienek ze spellami i chodzenie WSAD'em hahah...taki A'la WoW.To już nie będzie Tibia..myślę że wiele osób skończy gre po wprowadzeniu tego.. jeśli jakiejś części graczy to odpowiada, niech będzie gra w przeglądarce,niech będzie ten wygląd ale niech też zostanie możliwość gry w normalnym cliencie dla osób które tego ne chcą
Podobno klimat wyginal juz pare lat temu! Po co ten placz? Wszyscy gracze powinni zauwazyc ze lepsze rozwiazania nie nadaja sie na stary silnik z przed 10 lat. Bardzo dobrze ze wzieli sie za pisanie tego od nowa. Tibia na samym poczatku istnienia byla obrazkowym MUD'em nic poza tym.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Matek9926 Pokaż post
Gratuluje cipsofotwi kolejnego beznadziejnego ,podobajacego sie tylko noob lvlom updatu!GZ!znowu staracą graczy i kase i będzie 5k graczy onlinE No to widze że powoli tibia sie kończy daje jeszcze tibi max 3 lata potem najprawdopodobniej niby z powodu haka przestanie istnieć bo nie bedzie już zarabiać no ale mówi sie trudno czas zacząć grać w co innego:te okinnka jakies gówniane ciekawe po co to oO albo chodzenie wsadem w tibi hmyy pięknieha a z ładowanem sie czarów jak bedzie coś w stylu wow ze np ue sie laduje 10 sec to bye wszyscy msi;podsumowując.nikomu nie potrzebne gówno po który cpisoft straci prawie wszystkich graczy ,zostanie pewno pare facc nobów i kilku "br";p Bye
Nawet nie wiesz jak bardzo sie mylisz. Jednakze nie mam czasu na wyjasnianie takiej osobie jak Ty.

Ostatnio edytowany przez Vasth - 26-10-2010 o 23:37.
Vasth jest offline