Cytuj:
Oryginalnie napisane przez CarDSharP
Moim zdaniem wprowadzenie tego jest czymś najgłupszym co może być... jak można wprowadzić taki wygląd i opcje? Teraźniejszy interfejs daje klimat tej grze.. wszystko jest ładne,proste.Nie jestem w stanie sobie wyobrazić tych okienek ze spellami i chodzenie WSAD'em hahah...taki A'la WoW.To już nie będzie Tibia..myślę że wiele osób skończy gre po wprowadzeniu tego.. jeśli jakiejś części graczy to odpowiada, niech będzie gra w przeglądarce,niech będzie ten wygląd ale niech też zostanie możliwość gry w normalnym cliencie dla osób które tego ne chcą 
|
Podobno klimat wyginal juz pare lat temu! Po co ten placz? Wszyscy gracze powinni zauwazyc ze lepsze rozwiazania nie nadaja sie na stary silnik z przed 10 lat. Bardzo dobrze ze wzieli sie za pisanie tego od nowa. Tibia na samym poczatku istnienia byla obrazkowym MUD'em nic poza tym.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Matek9926
Gratuluje cipsofotwi kolejnego beznadziejnego ,podobajacego sie tylko noob lvlom updatu!  GZ!znowu staracą graczy i kase i będzie 5k graczy onlinE  No to widze że powoli tibia sie kończy  daje jeszcze tibi max 3 lata potem najprawdopodobniej niby z powodu haka przestanie istnieć bo nie bedzie już zarabiać  no ale mówi sie trudno czas zacząć grać w co innego:te okinnka jakies gówniane ciekawe po co to oO albo chodzenie wsadem w tibi hmyy pięknie  ha a z ładowanem sie czarów jak bedzie coś w stylu wow ze np ue sie laduje 10 sec to bye wszyscy msi;podsumowując.nikomu nie potrzebne gówno po który cpisoft straci prawie wszystkich graczy ,zostanie pewno pare facc nobów i kilku "br";p Bye 
|
Nawet nie wiesz jak bardzo sie mylisz. Jednakze nie mam czasu na wyjasnianie takiej osobie jak Ty.