Cytuj:
Ja uważam że flash klient to najlepszy pomysł na jaki wpadł cipsoft kiedykolwiek. Tym bardziej że pożegnamy się na jakiś czas z botami
|
Miesiąc? Góra 2 miesiące.
Jak widać nie rozumiesz kompletnie grania w Tibię 4fun , lvl'ek i outfitek się u Ciebie bardziej liczy niż znajomości w grze.
Na szczęście skończyłem z tą grą 2 lata temu , i nie żałuję . Przez ten czas zrobili tylko więcej złego niż dobrego , przykład miasta noobów- Yalahar . Już na niektórych OTS'ach ciężej jest dostać się do niezłych potworów niż na Realu.
Co do Flashowego Klienta to lepiej się nie wypowiadać , CipSoft dalej nie widzi że robi złe update i próbuje na siłę przyciągnąć nowych gracz, bezskutecznie jak widać. Każdy , kto będzie miał wybór między nowymi "animacjami" na flashowym kliencie a sensowną grą 3D wybierze to drugie , bowiem I grafika lepsza a i grywalność także.
Jak dla mnie Tibia 2D bez nowych dodatków była dużo lepsza od gier 3D typu Metin2,WoW,MU Online,Silkroad itp , bowiem był ten nieosiągalny w żadnej grze klimat.
Teraz gdybym miał wybierać między grą 2D z dodatkami animacji a grą 3D wolę grę 3D z oczywistych powodów.
Uważasz że Tibia robi dobre update i przyciąga/przyciągnie nowe osoby? No chyba żartujesz albo się nieźle zjarałeś. Wystarczy popatrzeć na te 2 lata przez które nie grałem. Gdy odchodziłem z Tibii , liczba graczy w normalny dzień o 19-20h czasu Polskiego wskazywała około 50-55 tys graczy , teraz jest to ledwie 30tys czyli połowę mniej , co chyba jest gorszym wynikiem , prawda?
Rozumiem że jest wybór między nowym a starym klientem , jednak CipSoft zapewne kilka miesięcy po wprowadzeniu go zostawi tylko ten nowy z racji komercji.