Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dragostino
Jak dla mnie Tibia 2D bez nowych dodatków była dużo lepsza od gier 3D typu Metin2,WoW,MU Online,Silkroad itp , bowiem był ten nieosiągalny w żadnej grze klimat.
|
Gwarantuję Ci, że Cipsoft oddałby pół królewny i rękę smoka za klimat pierwszego Naxx ..
Nawiasem mówiąc bawi mnie rozmawianie o klimacie w grze, która rozwijała się praktycznie jako graficzny komunikator z elementami h&s.
Cytuj:
Uważasz że Tibia robi dobre update i przyciąga/przyciągnie nowe osoby? No chyba żartujesz albo się nieźle zjarałeś. Wystarczy popatrzeć na te 2 lata przez które nie grałem. Gdy odchodziłem z Tibii , liczba graczy w normalny dzień o 19-20h czasu Polskiego wskazywała około 50-55 tys graczy , teraz jest to ledwie 30tys czyli połowę mniej , co chyba jest gorszym wynikiem , prawda?
|
Gdyby zalegalizować botting i multiclienting graczy online byłoby pewnie ze 150k. Czy byłyby to zmiany na lepsze ?
Zapominasz, że typowy gracz to troglodyta nie rozumiejący wiele ponad "naciśnij F3". W najlepszym interesie Cipsoftu jest nieliczenie się z opiniami tego typu ludzi, bo gdyby słuchać każdej opinii, niezależnie od tego jak bardzo jest ona głupia czy nieuzasadniona - gra rozleciałaby się w kilka miesięcy.