Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vil
Po pierwsze miała.
Po drugie - miała też pikantny smaczek możliwości bycia zabitym przez każdego, kto zebrał grupę i miał ochotę komuś uprzykrzyć życie nie ponosząc żadnych konsekwencji.
Po trzecie - poważniejszą ? Przy takim a nie innym profilu intelektualnym większości populacji ?
Zdefiniuj klimat Tibii i "beznadziejne updaty", bo na razie brzmi to jak powtarzane jak mantra slogany ludzi obsesyjnie przyzwyczajonych do starej wersji gry.
|
Vil to, ze w tibii PA idzie w parze z liczebnością i levelami "rządzącego" teamu to jest oczywiste każdemu kto grał w to dłużej niż kilka dni więc odpuść proszę, ja oceniłem sam system gry jako "poważniejszy" wiadomo, że nooby trafią się to tu to tam a, że tibia jest nimi przeludniona to fakt wynikający z ostatniej części twojej wypowiedzi. A raczej odpowiedzi na moja wypowiedź. Tibia z każdym kolejnym updatem robi się coraz łatwiejsza a co za tym idzie zmienia się mentalność graczy i rośnie liczba newbie-dzieciaków. Ta gra przekształca się pomału w jednego wielkiego otsa więc nie dziwota, że teraz każdy tylko boci i żyje kompleksami. Kiedyś razem z przyjaciółmi hunciło się w teamie na ac za pomocą hmm albo nawet lmm, teraz tylko bierzesz wanda i odpalasz bota (ewentualnie nerdzisz przez pół nocy).
Edit : WrD Jeśli to prawda co mówisz o Blizzie no to zwracam mu honor a na dodatek składam wyrazy współczucia